Mag je facturen digitaal bewaren?

Op de financiële administratie doe je er alles aan om zo efficiënt mogelijk te werken. Het grootste pijnpunt is dan ook facturen die kwijt raken, onduidelijkheid over wie wat heeft besteld en overvolle ordners. Dit moet en kan anders. Met de juiste scan- en herkensoftware maak jij de boeking snel en eenvoudig compleet in je ERP systeem. Dit zorgt er tevens voor dat je bovengenoemde punten niet meer hoeft tegen te komen. Maar hoe bewaar je nou op de juiste manier een inkoopfactuur?
Wist jij bijvoorbeeld dat het – net als bij een papieren archief – verplicht is om elke factuur én de communicatie daarover 7 jaar lang te bewaren?

Kamp jij met een van de volgende vragen?

 

In deze factsheet biedt WhiteVision nuttige, praktische tips voor digitaal verwerken van inkoopfacturen. Na het lezen ervan kun je direct stappen nemen om je digitale archief op te richten of te optimaliseren. Het factsheet geeft onder meer antwoord op de vragen:

  • Welke stappen moet ik nemen om een solide digitaal archief op te zetten?
  • Hoe zorg je ervoor dat alle documenten direct oproepbaar zijn?
  • Wat levert het overzetten van een digitaal archief je op?

Met deze factsheet ‘Mag je facturen digitaal bewaren?’ helpt WhiteVision je graag op weg bij het optimaliseren van je administratieve processen. Aan de hand van 4 concrete tips kun jij volledig AVG proof facturen op een juiste manier digitaal bewaren.

Download factsheet

 

Laat je contactgegevens achter en ontvang de factsheet direct per e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.