WhiteVisions highlights van Exact Live: voordelen van scan en herken software voor de Exact-gebruiker

Op 2 oktober stond WhiteVision op Exact Live. Op deze beurs – die 6.000 bezoekers en mooie sprekers aantrok – kregen wij de kans om meer te vertellen over wat wij als scan en herken partij en partner van Exact voor Exact-gebruikers kunnen betekenen. Het feit dat er diverse scan en herken sessies werden georganiseerd op Exact Live toont aan hoezeer dit thema speelt onder gebruikers. Daarom vertellen we je in deze blog graag wat meer over het scannen van inkoopfacturen in combinatie met Exact!

Waarom heeft de Exact-gebruiker scan en herken software nodig?

 

Exact is een zeer goed ERP-pakket dat je helpt efficiënter en eenvoudiger te werken. Maar op een aantal (rand)gebieden is er nog behoorlijk wat ruimte voor optimalisatie. Het verwerken van inkoopfacturen is daar een voorbeeld van. Dit proces kan een stuk sneller en gemakkelijker verlopen als je kiest voor OCR-software die koppelt met Exact.

Dáár komt WhiteVision om de hoek kijken. Wij willen je helpen om beter te werken met je kernsysteem. In dat kader hechten we groot belang aan partnerschappen. Want alleen door de handen ineen te slaan met je leverancier kunnen we zorgen voor een optimale integratie.

Hoe helpt slimme OCR-software je efficiënter te werken?

 

Natuurlijk zijn er meerdere scan en herken oplossingen die koppelen met Exact. Waarom zou je kiezen voor WhiteVision? Op Exact Live legden we Exact-gebruikers uit hoe onze oplossing jou kan helpen efficiënter te werken. Hier zetten we de belangrijkste punten voor je op een rij!

  • Door onze unieke SMART-OCR herkenning profiteer je al direct van een herkenningsgehalte van 80%. Dat percentage gaat snel omhoog, omdat de oplossing zelflerend is én gebruikmaakt van de kennis binnen de gebruikerscommunity. Ons doel is om jou te helpen bij het sneller en eenvoudiger verwerken van inkomende facturen, zodat je meer tijd kunt besteden aan taken die van grotere toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.
  • Omdat we niet werken met templates is onze oplossing snel te implementeren. Er is geen tijdrovend implementatietraject nodig
  • Hoewel WhiteVision al een zeer volledig pakket biedt dat veel situaties en processen aankan, staan wij nooit stil. We werken continu aan het optimaliseren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten (zoals onze SMART E-mail-handler). Daarnaast streven we altijd naar de meest optimale integratie met Exact. En of je nu werkt met Exact Globe of Exact Online, WhiteVision biedt een naadloze koppeling.
  • Voor ons is het erg belangrijk om tevreden klanten te hebben die hun doelen bereiken. Daarom bieden we een oplossing die je makkelijk kunt implementeren en waarmee je tijd én geld bespaart. In de offertefase vertellen we je precies wat je van ons kunt verwachten. En ben je eenmaal klant bij WhiteVision, dan kun je altijd terecht voor support. Daar investeren we in – net als in onze kennis van Exact. Zo weet je zeker dat onze software uitstekend met jouw vertrouwde ERP-systeem koppelt en dus waardevol is voor jou. Meer weten? Lees ook eens: scan- en herken-software vergelijken.

Interesse in een solide scan en herken oplossing die koppelt met Exact?

 

Wil je meer lezen over onze koppeling met Exact? Download dan ons whitepaper ‘Optimaal werken met Exact-software‘. Wil je weten wat onze scan en herken software kan betekenen voor jou als Exact-gebruiker? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Onderstaand is ook interessant voor je