Preferred partner van AFAS: nauwe samenwerking, vele voordelen voor AFAS-gebruikers

Onlangs hield het salesteam van WhiteVision zijn maandelijkse meeting – waarvan de locatie per keer verschilt – op het kantoor van partner AFAS. Na de teammeeting kregen we spontaan een uitnodiging van AFAS om aan te sluiten bij de vrijdagmiddagborrel. Wat het helemaal leuk maakte is dat we als partner het podium kregen om te vertellen over onze samenwerking én over wat WhiteVision voor AFAS – en natuurlijk voor AFAS-gebruikers – betekent. Dit vonden we zo leuk dat we besloten dit met je te delen via dit blog.

Soepele integratie, nauwe samenwerking: op locatie bij AFAS

Inmiddels hebben wij alweer 10 jaar een partnerschap met AFAS. En dat is niet zómaar een samenwerking: als enige scanpartij in de markt kan WhiteVision zich preferred product partner van AFAS noemen. Dit betekent dat wij de meest verregaande standaardkoppeling en integratie met AFAS hebben.

Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft gaan we vaak met elkaar om de tafel zitten. Daarnaast organiseren we samen regelmatig klantdagen, demo’s en evenementen om onze (potentiële) gezamenlijke klanten goed te blijven informeren. Júist ook nu AFAS en WhiteVision zo groeien.

WhiteVision voor AFAS-gebruikers: hoe pluk je de vruchten van het partnerschap?

Het was even schrikken voor Julien (ruim 200 AFAS-medewerkers:)) maar  al snel zat hij in flow en vertelde hij over de samenwerking met AFAS. Daarbij legde hij uit hoe AFAS-gebruikers profiteren van WhiteVision: door inkomende facturen op een snelle, eenvoudige en efficiënte manier in AFAS te verwerken middels SMART-OCR. Met dit slimme, zelflerende systeem van WhiteVision profiteer je van gegevensherkenning op communityniveau. Dit betekent dat SMART-OCR niet alleen van de individuele gebruiker, maar van álle gebruikers in de WhiteVision-community leert. Dat gaat snel, want wij verwerken jaarlijks zo’n 12 miljoen documenten. Alle aanpassingen op de herkenning worden in onze algoritmes verwerkt – en daar hebben al onze klanten profijt van. “Daarnaast merken we dat AFAS-klanten facturen vaak willen uitsplitsen op kop- en regelniveau. Met onze software kan dit geheel automatisch.”

Een solide referent? Dat is AFAS zelf! Potentiële klanten nemen dan ook regelmatig contact met ons op omdat AFAS ons heeft aanbevolen. Ook dát getuigt van een goed en stevig partnerschap.

Naadloze aansluiting: doe er je voordeel mee!

Tijdens de vrijdagmiddag borrel heeft het WhiteVision salesteam uitvoerig met AFAS-medewerkers gesproken. Zij komen vaak bij klanten over de vloer en krijgen veel vragen over het efficiënter verwerken van inkomende facturen. Dit was dus een mooie gelegenheid om van en met elkaar te leren. We kijken dan ook terug op een geslaagde, unieke dag bij een partner waarmee we al 10 jaar met veel plezier samenwerken!

Gebruik jij AFAS en heb je nog geen koppeling voor digitale inkoopfactuurverwerking? Bereken dan eens hoeveel tijd je kunt besparen met WhiteVision. Of neem direct contact met ons op om jóuw mogelijkheden te bespreken.

 

Meer weten?

Onze meest gelezen blogs

3 Tips voor een zorgeloos voorjaar

3 tips om zorgeloos het voorjaar in te gaan

lees blog

OCR Software, de volgende stap

Wat is de volgende stap op OCR-gebied?

lees blog

Wil jij voor de zomer live?

Ga nú aan de slag met procesoptimalisatie

lees blog