Tijdsbesparing tips?

Bereken je tijdbesparing met Vakware


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Efficiënter inkoopfacturen verwerken binnen Vakware?

Wil je het proces van inkoopfacturen verwerken binnen Vakware sneller laten verlopen? Met WhiteVision bespaar je tijd én werk je stukken gemakkelijker. Daardoor heb je de ruimte om leukere werkzaamheden op te pakken waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie.

Haal alles uit Vakware

Werk jij met Vakware, het softwarepakket van Admicom? En wil je inkoopfacturen verwerken met een efficiënte oplossing? Met WhiteVision verwerk je niet alleen inkoopfacturen, maar ook andere inkomende documenten snel en eenvoudig in jouw pakket.

Veel tijdbesparing en verlichting

Uiteraard heeft Vakware al voor veel verlichting en tijdbesparing gezorgd. Maar weet je ook dat je inkomende documenten razendsnel digitaal kunt verwerken binnen jouw pakket? Met onze koppeling is het mogelijk.

De oplossingen van WhiteVision

De oplossingen van WhiteVision voorzien in een grote diversiteit aan behoeften. OCR, scan en herken, matching en workflowsoftware: het is allemaal mogelijk. Wij hebben deze oplossingen speciaal ontwikkeld om jou als Vakware-gebruiker een efficiëntieboost te geven. Inkoopfacturen verwerken binnen Vakware wordt zo wel héél eenvoudig.

3 varianten voor inkoopfactuurverwerking binnen Vakware

Digitaal inkoopfacturen verwerken binnen Vakware? Met WhiteVision doe je dit in een handomdraai. Wil je het inkoopfactuurverwerkingsproces vergemakkelijken, dan kun je kiezen uit 3 varianten. Welke variant past goed bij jouw behoeften?

Wil je facturen sneller inboeken in Vakware? En verwerk je minstens 100 facturen per jaar? Dan is WhiteVision Base al rendabel.

Inkoopfacturen verwerken kan een stuk sneller en gemakkelijker. WhiteVision Base is een laagdrempelige oplossing die je helpt om inkomende facturen van een boekingsvoorstel te voorzien. Vervolgens kunnen deze – samen met de pdf-bijlage – eenvoudig worden ingelezen in Vakware. Gegevens overtypen behoort daarmee tot het verleden. Bovendien is het plaatje van de factuur direct automatisch beschikbaar in Vakware. Het aantal benodigde administratieve handelingen wordt dus drastisch verminderd. Net als onze andere oplossingen maakt deze basisoplossing gebruik van SMART-OCR. Dit is de best mogelijke herkenning in de markt.

Inkoopfacturen verwerken binnen Vakware met WhiteVision Base: wat zijn de voordelen?

 • Voer facturen nooit meer handmatig in
 • Profiteer van hoge herkenning via SMART-OCR
 • Neem de oplossing snel in gebruik na de eenvoudige implementatie
 • Werk gemakkelijker: de pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking

Download factsheet

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen Vakware? Dat begint met het eenvoudig inlezen van digitale facturen. Ontvang je papieren inkoopfacturen, dan kun je deze even scannen.

Automatische herkenning met SMART-OCR

De factuurgegevens worden automatisch herkend om vervolgens te worden klaargezet als voorstelboeking. Jij hoeft hiervoor helemaal niets te doen.

Boeking inlezen in Vakware

De voorstelboeking wordt ingelezen in Vakware. De boeking is direct compleet en beschikbaar mét plaatje. Er is een mogelijkheid om de workflow binnen Vakware te initiëren.

Wil je inkoopfacturen sneller kunnen boeken? Profiteer van onze combinatie van slimme herkenningstechnieken en de krachtige WhiteVision Extended variant. Daarmee wordt inkoopfacturen verwerken binnen Vakware nog efficiënter. Bovendien kun je andere inkomende documenten óók gerust aan de oplossing toevertrouwen.

Deze variant combineert een volledig geïntegreerde pdf-viewer met handige grafische functies, waardoor het boeken van facturen nog sneller verloopt. Klik factuurkenmerken – zoals individuele regels of de omschrijving – simpelweg aan om een factuur te coderen met WhiteVision Extended. Gegevens overtypen is verleden tijd. Ontvang je per e-mail (ook) een stroom aan facturen? Dan bespaar je nog meer tijd. WhiteVision Extended leest je mailbox(en) namelijk automatisch uit. Daarnaast is het mogelijk om zelf je OCR te optimaliseren middels de trainingsfunctie die standaard met deze oplossing wordt meegeleverd. Inkoopfacturen verwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Inkoopfacturen verwerken binnen Vakware met WhiteVision Extended: wat zijn de voordelen?

 • Nog sneller facturen boeken binnen jouw Vakware-pakket
 • Hoge herkenning door SMART-OCR
 • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen Vakware? Dat begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Indien je papieren inkoopfacturen ontvangt, kun je deze even scannen.

Automatische herkenning met SMART-OCR

De factuurgegevens worden automatisch herkend om vervolgens te worden klaargezet als voorstelboeking. Jij hoeft hiervoor helemaal niets te doen.

Supersnel boeken met de WhiteVision Extended

Met de krachtige WhiteVision Extended variant gaat inkoopfacturen verwerken razendsnel. Je profiteert van slimme technieken die het boeken eenvoudiger maken. Het resultaat is een volledige boeking mét plaatje in Vakware.

Inkoopfacturen verwerken met een oplossing die factuurregels volledig automatisch kan herkennen? WhiteVision Professional met regelherkenning biedt uitkomst.

De Professional variant heeft alle voordelen en functionaliteiten die de Extended variant ook biedt: je kunt bijvoorbeeld aanklikken in plaats van typen, e-mails geheel automatisch inlezen en trainen. Maar de toevoeging van regelherkenning maakt dat je met de Professional variant nóg meer tijd bespaart wanneer je inkoopfacturen moet verwerken en boeken die door een groot aantal regels worden opgesplitst. Daar houdt het echter niet bij op. Deze variant biedt ook andere opties, zoals automatisch verbijzonderen. En dat allemaal vanuit één oplossing.

Inkoopfacturen verwerken binnen Vakware: wat zijn de voordelen van WhiteVision Professional met regelherkenning?

 • Facturen nóg sneller en efficiënter boeken
 • Elke pdf-bijlage wordt aan de betreffende boeking gekoppeld
 • Herkenning van de factuurkop én –regels via SMART-OCR
 • Automatische uitlezing van facturen uit e-mails
 • Veel extra functies, waaronder bestel-aflever-uitvoerdersbonnen en de Workflow

Let op: Veel van onze klanten werken nog efficiënter met regelherkenning. Maar in combinatie met Vakware is deze functie nog niet voldoende in de praktijk getest om haar te kunnen aanbieden als volwaardige oplossing. Lijkt het je leuk om de oplossing verder te ontwikkelen door deze samen met ons te testen? Neem gerust contact met ons op om mee te draaien in WhiteVisions bèta-testprogramma!

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen Vakware? Dat begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Indien je papieren inkoopfacturen ontvangt, kun je deze even scannen.

Automatische herkenning, óók van regels

De factuurgegevens worden automatisch herkend om vervolgens te worden klaargezet als voorstelboeking. Jij hoeft hiervoor helemaal niets te doen.

Supersnel boeken met WhiteVision Professional

Met de krachtige WhiteVision Professional variant gaat inkoopfacturen verwerken razendsnel. Je profiteert van slimme technieken die het boeken eenvoudiger maken. Het resultaat is een volledige boeking mét plaatje in Vakware.

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies:

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
Bekijk functie

Zij gingen je voor

Van den Heuvel Afbouwgroep

“Tijdbesparing, digitale accordering en een digitaal archief: met WhiteVision hebben we altijd direct inzicht”

Koppeling: VakWare

Lees meer over deze case

Bouwgroep Buitenhuis

“Meer inzicht, minder fouten en digitale inkoopfactuurverwerking: WhiteVision is gewoon een goed product.”

Koppeling: KRAAN

Lees meer over deze case

Vraag (web)demo aan

Wil je weten welke variant en aanvullende functies het beste bij jouw organisatie passen? Vraag dan onze gratis demo aan. Een van onze collega’s komt geheel vrijblijvend langs. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Plan je demo

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen