Bereken je tijdbesparing met Twinfield


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Inkomende facturen digitaal verwerken in je Twinfield-software: werk sneller en efficiënter!

Wil je inkomende facturen digitaal verwerken binnen je Twinfield-software? Met WhiteVision doe je dit snel en gemakkelijk. Onze oplossingen zorgen ervoor dat je voldoende uren overhoudt om leukere werkzaamheden op te pakken, waarmee je meer waarde kunt toevoegen voor de organisatie.

Benut je Twinfield-software optimaal

Werk je met Twinfield van Wolters Kluwer en wil je inkomende facturen eenvoudiger digitaal verwerken? WhiteVision biedt uitkomst. Met onze oplossing verwerk je inkoopfacturen én andere inkomende documenten vlot en soepel binnen jouw pakket.

Minder werkdruk, meer tijd

Als je met Twinfield de administratie voert, zorgt jouw pakket natuurlijk al voor verlichting en tijdbesparing. Maar met onze koppeling kun je inkomende documenten vliegensvlug digitaal verwerken, zodat je nóg efficiënter werkt.

Werk sneller met de oplossingen van WhiteVision

Wij hebben onze oplossingen speciaal ontwikkeld om jou als gebruiker van Twinfield-software eenvoudiger en vlotter te laten werken. De mogelijkheden van WhiteVision beslaan het brede spectrum van OCR, scan en herken en workflow-software. Daarmee wordt het digitaal verwerken van inkomende facturen binnen Twinfield wel héél gemakkelijk.

Inkomende facturen digitaal verwerken binnen Twinfield: kies uit 3 varianten

Inkoopfacturen digitaal verwerken binnen je Twinfield-software? Met WhiteVision klaar je de klus in een handomdraai. Wij bieden hiervoor 3 varianten. Welke variant past bij jouw behoeften?

Wil je inkoopfacturen snel inboeken in jouw Twinfield-software? Als je jaarlijks minimaal 100 facturen verwerkt, is deze instapvariant al rendabel voor jouw organisatie.

Inkomende facturen digitaal verwerken hoeft geen omslachtig proces te beslaan. Met onze gebruiksvriendelijke oplossing ‘WhiteVision Base’ voorzie je inkoopfacturen van een boekingsvoorstel, waarna ze samen met de pdf-bijlage worden ingelezen in Twinfield. Je hoeft geen gegevens over te typen. Bovendien is het plaatje van de factuur automatisch beschikbaar binnen je Twinfield-software. Zo breng je de benodigde administratieve handelingen dus drastisch omlaag! Bij deze basisoplossing profiteer je, evenals bij onze andere oplossingen, van de best mogelijke herkenning in de markt: SMART-OCR.

Wil je WhiteVision Base inzetten voor het digitaal verwerken van inkomende facturen? We zetten de voordelen voor je op een rij!

 • Vlotte, eenvoudige implementatie
 • Hoge herkenning door SMART-OCR
 • Geen handmatige invoer van facturen meer
 • Automatische koppeling van de pdf-bijlage aan de boeking

Inlezen of scannen van inkomende facturen

De eerste stap bij het digitaal verwerken van inkomende facturen in Twinfield is het eenvoudig inlezen van e-mail- en digitale facturen. Ontvang je nog papieren inkoopfacturen? Dan kun je deze gemakkelijk inscannen.

Automatische herkenning middels SMART-OCR

Na de automatische herkenning van factuurgegevens zet de oplossing zelf een voorstelboeking klaar, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Inlezen van de boeking in je Twinfield-software

Nadat de voorstelboeking is ingelezen in Twinfield, is deze direct compleet en beschikbaar mét plaatje. Het is mogelijk om de workflow te initiëren binnen je Twinfield-software.

Boek inkoopfacturen sneller met behulp van een krachtige combinatie: onze slimme herkenningstechnieken én de WhiteVision Extended variant.

Verwerk inkomende facturen vlot en eenvoudig binnen Twinfield met WhiteVision Extended. Ook andere inkomende documenten kun je gerust aan de oplossing toevertrouwen.

Inkoopfacturen digitaal verwerken gaat gemakkelijker door de combinatie van praktische grafische functies en een volledig geïntegreerde pdf-viewer.  WhiteVision Extended zorgt ervoor dat je een factuur eenvoudig kunt aanpassen door deze aan te klikken. Hierdoor wordt het overtypen van factuurgegevens overbodig. Ontvang je veel facturen per e-mail? De WhiteVision Extended variant bespaart je veel tijd door je mailbox(en) automatisch uit te lezen. Om optimaal gebruiksgemak te bieden leveren we bovendien standaard een trainingsfunctie mee, waarmee je zelf je OCR kunt optimaliseren. Bovendien is er nog veel meer mogelijk middels bijbehorende optionele functies, zoals slimme technieken om bestellingen te herkennen en te matchen.

Zie je het digitaal verwerken van inkomende facturen met WhiteVision Extended wel zitten? We zetten de voordelen voor je op een rij!

 • Controleer en boek facturen nog sneller binnen je vertrouwde Twinfield-software
 • Automatische uitlezing van per e-mail binnengekomen facturen
 • Automatische koppeling van pdf-bijlage aan de boeking
 • Hoge herkenning met het slimme SMART-OCR

Inlezen of scannen van inkomende facturen

De eerste stap bij het digitaal verwerken van inkomende facturen in Twinfield is het eenvoudig inlezen van e-mail- en digitale facturen. Ontvang je nog papieren inkoopfacturen? Dan kun je deze gemakkelijk inscannen.

Automatische herkenning middels SMART-OCR

Na de automatische herkenning van factuurgegevens zet de oplossing zelf een voorstelboeking klaar, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Snel en simpel boeken met WhiteVision Extended

Inkomende facturen digitaal verwerken in een handomdraai? De krachtige WhiteVision Extended variant maakt het mogelijk. Met deze oplossing profiteer je van slimme technieken die het boeken aanzienlijk vereenvoudigen. Daardoor is er snel een complete boeking plús plaatje beschikbaar binnen jouw Twinfield-software.

Inkomende facturen digitaal verwerken met een oplossing die de factuurregels automatisch herkent? Kies voor de WhiteVision Professional variant inclusief regelherkenning.

De Professional variant biedt dezelfde voordelen en functionaliteiten als onze Extended variant. Je kunt bijvoorbeeld trainen, aanklikken in plaats van typen, nieuwe crediteuren aanmaken en e-mails geheel automatisch inlezen. Maar er is één verschil: door de toevoeging van regelherkenning bespaar je nog meer tijd bij het verwerken en boeken van inkomende facturen die door veel regels worden opgesplitst.

Daarnaast biedt deze variant ook opties als het automatisch verdelen van de btw, het aanmaken van transitorische posten en automatische verbijzondering – allemaal vanuit één oplossing. Bovendien kun je kiezen voor een uitbreiding met de Matching-functie. In dat geval controleert de oplossing ook of factuurregels matchen met de ontvangsten (het aantal) en de bestelling (de prijs).

Wil je inkomende facturen digitaal verwerken met WhiteVision Professional? Hieronder zetten we de voordelen van de WhiteVision Professional variant inclusief regelherkenning op een rij!

 • Boek facturen nóg sneller in je Twinfield-software
 • Automatische koppeling van pdf-bijlagen aan boekingen
 • Automatisch uitlezen van inkomende facturen per e-mail
 • Herkenning van de factuurregels en -kop door SMART-OCR
 • Keuze uit veel aanvullende functies, zoals Serviceaanvragen en de Workflow

Let op: Veel van onze klanten werken nog efficiënter met regelherkenning. Maar in combinatie met Twinfield is deze functie nog niet voldoende in de praktijk getest om haar te kunnen aanbieden als volwaardige oplossing. Lijkt het je leuk om de oplossing verder te ontwikkelen door deze samen met ons te testen? Neem gerust contact met ons op om mee te draaien in WhiteVisions bèta-testprogramma!

Inlezen of scannen van inkomende facturen

De eerste stap bij het digitaal verwerken van inkomende facturen in Twinfield is het eenvoudig inlezen van e-mail- en digitale facturen. Ontvang je nog papieren inkoopfacturen? Dan kun je deze gemakkelijk inscannen.

Automatische herkenning, óók van factuurregels

Na het automatisch herkennen van factuurgegevens zet de oplossing zelf een voorstelboeking klaar, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Snel en simpel boeken met WhiteVision Professional

Inkomende facturen digitaal verwerken in een handomdraai? De krachtige WhiteVision Professional variant maakt het mogelijk. Met deze oplossing profiteer je van slimme technieken die het boeken aanzienlijk vereenvoudigen. Daardoor is er snel een complete boeking plús plaatje beschikbaar binnen jouw Twinfield-software.

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies:

Regelherkenning (beta)

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

Vraag (web)demo aan

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Zij gingen u voor

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen