Inkomende documenten
efficiënt verwerken
in DW pro?
Gebruik de koppeling
van WhiteVision!

Wil jij inkomende documenten vlot en eenvoudig verwerken binnen DW pro van Solera? Met de oplossing van WhiteVision hoef je
nooit meer documentgegevens over te typen. Het resultaat: méér tijd en een minimalisering van het foutgehalte.

 

WhiteVision: cruciale voordelen

 

Met Solera-software automatiseer je je operationele en financiële processen — bijvoorbeeld omtrent schadedossiers.
Door de optimale samenwerking tussen Solera en WhiteVision kan je eentonig, repeterend werk de wereld uit helpen: gebruik
je de koppeling met DW pro, dan elimineer je handmatig overtypwerk. Dit betekent dat je je kan focussen op uitdagende taken
waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie.

Razendsnelle herkenning

Scan- en herken-oplossingen bestaan in verschillende soorten en maten. In sommige gevallen kost het verwerken van inkoopfacturen je al gauw 2 uur. Bij WhiteVision is dat gelukkig niet zo: met onze oplossing doorloop je het verwerkingsproces in luttele minuten.

Geen overtypwerk

De slimme OCR-software van WhiteVision herkent factuurgegevens en zet de boeking klaar in je Solera-software. Repeterend overtypwerk is daardoor verleden tijd. Jij krijgt een controlerende rol, bespaart veel uren en kan tijd inruimen voor uitdagende werkzaamheden!

Eenvoudig fiatteringsproces

Wil je inkoopfacturen fiatteren én boeken met 1 totaaloplossing? Dan biedt WhiteVision uitkomst. Nadat het OCR-systeem een factuur heeft herkend en jij deze hebt geboekt, kunnen de juiste personen eenvoudig hun akkoord geven via handige workflow-software.

WhiteVision en Solera
Profiteer van 3 componenten

Met de totaaloplossing van WhiteVision verwerk je inkoopfacturen razendsnel in je Solera-software. Je hoeft geen factuurgegevens meer over te typen en je
haalt voordeel uit een geautomatiseerd fiatteringsproces. Doe jij de boekhouding in DW pro? Of verwerk je hierin schadedossiers, maar koppel je met
een ander ERP-systeem, zoals Exact Online, Exact Globe of AFAS? Voor de WhiteVision-gebruiker maakt dit geen verschil, omdat deze in beide situaties geen
dubbele handelingen meer hoeft te verrichten. Als je kiest voor WhiteVision, profiteer je van 3 handige componenten:

1. Specifieke functies voor
DW pro-gebruikers

 

Solera en WhiteVision werken uitstekend samen. Wij hebben ons portfolio verrijkt met aanvullende functionaliteiten die bijdragen aan een optimaal administratieproces. Dit betekent dat jij een enorme efficiëntieslag kan maken! En wel om de volgende redenen:

 • De kracht van de oplossing is dat je een inkomend document eenvoudig kan opslaan in je schadedossier én in je boekhouding. Het plaatje van de factuur (een pdf-bestand) wordt daarbij direct gekoppeld aan het schadedossier en op de correcte manier geboekt in je financiële systeem.
 • WhiteVision biedt als enige partij een uitgebreide koppeling met Solera-software voor het verwerken van inkomende documenten. Je hoeft geen dubbele handelingen meer te verrichten. WhiteVision zorgt dat elke inkoopfactuur in DW pro en (indien van toepassing) in je externe ERP-systeem wordt gearchiveerd.
 • Op basis van dossiernummer, inkoopordernummer en/of kenteken wordt de factuur — inclusief pdf — aan het juiste dossier in DW pro gekoppeld. Zo staat de factuur direct op de juiste manier in je financiële software.

2. Workflow-software

 

Wil je facturen fiatteren binnen DW pro? Dat kan een kostbaar en behoorlijk omslachtig proces zijn. Maar niet met de WhiteVision Workflow, die is inbegrepen in onze totaaloplossing. Wat maakt deze software onmisbaar?

 • Je routeert en fiatteert inkoopfacturen met een gebruiksvriendelijke oplossing die perfect aansluit op je Solera-software.
 • Geen dure implementatie of extra aanschafkosten.
 • Vlot, eenvoudig fiatteringsproces dat de accordering versnelt. Je kan bijvoorbeeld van tevoren reminders instellen en deze automatisch naar de juiste personen laten sturen.
 • Je kan facturen altijd en overal te fiatteren met de WhiteVision Smartphone App.
 • Annotaties worden op de factuur ‘geprint’.
 • Verwerk je alleen schadedossiers in DW pro en koppel je met een ander financieel ERP-systeem, zoals Exact Online, Exact Globe of AFAS? Ook in dat geval kan je facturen eenvoudig routeren via je ERP-systeem.

Bekijk Workflow

3. SMART-OCR software

 

Het scan- en herken-proces in enkele minuten doorlopen? Dat doe je met de slimme,
zelflerende OCR-software van WhiteVision. Wat zijn de voordelen hiervan? We zetten ze voor je op een rij:

 • Snelle, voordelige start door de korte implementatietijd.
 • Tijdbesparing en efficiëntieboost als gevolg van de razendsnelle verwerking van inkomende documenten.
 • Een hoge herkenningsgraad vanaf dag 1, omdat je direct gebruikmaakt van de kennis van de gebruikerscommunity.
 • In de loop der tijd wordt de herkenning alleen maar nóg beter vanwege het zelflerende vermogen van de OCR-software.
 • Templates aanmaken is niet meer nodig, want je werkt met een zelflerend systeem.

Bekijk SMART-OCR

Documentherkenning en -verwerking binnen je Solera-software:
hoe maakt WhiteVision het verschil?

1) Ontvangst: aan de slag met inkomende documenten
Krijg je een papieren factuur binnen, dan scan je deze eenvoudig in. De digitale versie sleep je naar WhiteVision. Als je een facturenmailbox hebt, kan je de SMART E-mail handler inzetten om nóg meer tijd te besparen. Deze handige tool sorteert en bewerkt inkomende facturen, zodat jij je met andere taken kan bezighouden.

2) Verwerking: slimme OCR-software doet zijn werk
De slimme OCR-oplossing van WhiteVision gaat voor jou aan de slag. Naast de financiële gegevens op het document herkent zij onder andere het dossiernummer, het inkoopordernummer en het kenteken. Op basis daarvan creëert het systeem een boekingsvoorstel. Dit kan jij controleren en eventueel rondsturen ter beoordeling alvorens het definitief te maken.

3) Boeking en fiattering: alles geautomatiseerd
De boeking maak je vlot en eenvoudig compleet middels automatische herkenning. Daarna ga je direct over tot het digitaal fiatteren van documenten. Na accordering wordt de factuur aangeboden aan DW pro en/of je financiële pakket.


4) Integratie met DW Pro én je externe financiële ERP-koppeling (indien van toepassing)

Het systeem koppelt de inkoopfactuur aan het juiste schadedossier in DW pro. Als je het document later nog eens wilt naslaan, haal je het met een druk op de knop tevoorschijn. Werk je met een extern financieel ERP-pakket, zoals Exact of AFAS? Dan wordt de factuur ingeschoten in DW pro én je financiële systeem.

Inkoopfacturen verwerken en fiatteren
in DW pro: kies uit 3 varianten

Wil jij inkomende facturen snel en simpel verwerken met de handige totaaloplossing van WhiteVision?
Voor Solera zijn 3 varianten beschikbaar. Bekijk ze eens op je gemak!

Bekijk onze oplossing

Download whitepaper

Benieuwd naar huidige én toekomstige ontwikkelingen op het gebied van digitale factuurverwerking? We vertellen je er alles over in ons whitepaper.

Dit zeggen onze klanten

Van Markus Autoschade

Meer efficiëntie, tijd en inzicht: “Met WhiteVision is onze organisatie professioneler geworden”

Koppeling: Solera (Dw pro)

Lees meer over deze case

Goede herkenning:

Gebruiksgemak:

Tijdbesparend werken:

Ondersteuning:

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met diverse ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken.
Werk eenvoudiger en bespaar tijd met de OCR software van WhiteVision. We sluiten aan op de meerdere administratieve systemen.

Bekijk erp koppelingen