Bereken je tijdbesparing met Metacom


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software?

Inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software kan nóg sneller en eenvoudiger met de oplossingen van WhiteVision. Door hiermee te werken houd je meer tijd over voor leukere taken die van grotere toegevoegde waarde zijn voor je bedrijf.

Werk zo optimaal mogelijk met je Metacom-software

Gebruik je Metacom-software en wil je het proces van inkomende facturen verwerken efficiënter laten verlopen? Met de oplossingen van WhiteVision is het mogelijk. Hiermee verwerk je inkoopfacturen, serviceaanvragen en andere inkomende documenten snel en eenvoudig in jouw pakket.

Bespaar tijd en ervaar verlichting

Natuurlijk bespaar je door het gebruik van Metacom-software reeds tijd. En je ervaart waarschijnlijk ook al een verlichting van de werkdruk. Maar inkomende documenten kun je nóg sneller verwerken – en wel met behulp van onze koppeling.

Profiteer van de efficiënte oplossingen van WhiteVision

OCR, scan en herken, matching en workflow-software: onze oplossingen bieden veel mogelijkheden. Wij hebben ze ontwikkeld om jouw gebruik van Metacom-software zo efficiënt mogelijk te maken. Inkomende facturen verwerken binnen je bestaande pakket wordt zo wel heel simpel!

Inkomende facturen verwerken binnen Metacom: 3 varianten

Eenvoudig inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software doe je in een handomdraai met WhiteVision. Hiervoor stellen wij 3 varianten beschikbaar. Bekijk op je gemak welke variant het beste past bij jouw behoeften.

Inkomende facturen verwerken in jouw Metacom-software hoeft geen omslachtig proces te zijn. Ontvang je minimaal 100 facturen per jaar, dan is onze instapvariant al rendabel.

Met onze laagdrempelige oplossing ‘WhiteVision Base’ voorzie je een inkomende factuur van een boekingsvoorstel, dat vervolgens direct wordt ingelezen in Metacom – inclusief de pdf-bijlage. Je hoeft geen gegevens meer over te typen en het plaatje van de factuur is automatisch beschikbaar binnen jouw pakket. Zo breng je het aantal benodigde administratieve handelingen drastisch omlaag. Bovendien profiteer je bij deze basisoplossing – net als bij onze andere oplossingen – van WhiteVisions SMART-OCR, de best mogelijke herkenning in de markt.

Inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software met WhiteVision Base? Dan profiteer je van de volgende voordelen: 

 • Handmatig facturen invoeren is verleden tijd
 • Implementatie geschiedt eenvoudig en snel
 • Herkenning is hoog vanwege SMART-OCR
 • Pdf-bijlagen worden automatisch gekoppeld aan de betreffende boekingen

Inkomende facturen inlezen of scannen

Inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software? Dat begint met het eenvoudig inlezen van facturen. Als je ook nog papieren inkoopfacturen ontvangt, is het alleen nodig dat je deze even inscant.

Automatische herkenning via SMART-OCR

De gegevens van de factuur worden automatisch herkend. Daarna wordt er een voorstelboeking klaargezet. Jij hoeft hier niets voor te doen.

Inlezen van de boeking in je Metacom-software

WhiteVisions oplossing zorgt ervoor dat je voorstelboeking wordt ingelezen in Metacom. De boeking is daarna meteen compleet. Deze is dan inclusief plaatje beschikbaar.

Sneller en efficiënter inkoopfacturen boeken? Dan biedt de ijzersterke combinatie van slimme herkenningstechnieken en WhiteVision Extended uitkomst.

Met WhiteVision Extended wordt inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software nog eenvoudiger. Ook andere inkomende documenten kun je prima toevertrouwen aan de oplossing.

In combinatie met handige grafische functies zorgt de volledig geïntegreerde pdf-viewer ervoor dat je facturen nog sneller controleert en boekt.  De WhiteVision Extended variant zorgt ervoor dat je een factuur eenvoudig kunt aanpassen door deze aan te klikken. Gegevens overtypen hoeft niet meer. Indien je veel facturen per e-mail ontvangt, bespaar je bovendien tijd doordat WhiteVision Extended je mailbox(en) automatisch uitleest. Standaard leveren we ook een trainingsfunctie mee, die je kunt gebruiken om zelf je OCR te optimaliseren. Ontvang je een factuur van een nieuwe crediteur? Maak deze dan direct aan vanuit de WhiteVision oplossing. Inkomende facturen verwerken is met deze oplossing nooit meer een moeizaam of tijdrovend proces!

Inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software met WhiteVision Extended: van welke voordelen profiteer je?

 • Controleer facturen razendsnel voor je boekt binnen je Metacom-software
 • Laat facturen automatisch uitlezen uit e-mails
 • Iedere pdf-bijlage wordt aan de betreffende boeking gekoppeld
 • Werk sneller door de hoge herkenning met SMART-OCR

Inkomende facturen inlezen of scannen

Inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software? Dat begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Ontvang je ook papieren inkoopfacturen? Deze hoef je alleen even in te scannen.

Automatische herkenning via SMART-OCR

De gegevens van de factuur worden automatisch herkend. Daarna wordt er een voorstelboeking klaargezet. Jij hoeft hier niets voor te doen.

Vliegensvlug boeken met WhiteVision Extended

Razendsnel inkomende facturen verwerken doe je met WhiteVision Extended. Slimme technieken maken het boeken stukken eenvoudiger. Het resultaat: een complete boeking mét plaatje in jouw Metacom-software.

Inkomende facturen verwerken met een oplossing die factuurregels geheel automatisch herkent? WhiteVision Professional met regelherkenning is hier bij uitstek geschikt voor.

Inkomende facturen verwerken met een oplossing die factuurregels geheel automatisch herkent? WhiteVision Professional met regelherkenning is hier bij uitstek geschikt voor.

De Professional variant laat je profiteren van alle functionaliteiten en voordelen die bij de Extended variant horen. Je kunt e-mails volledig automatisch inlezen, aanklikken in plaats van typen, nieuwe crediteuren aanmaken en trainen. Maar de Professional variant kent een toevoeging: regelherkenning. Verwerk en boek je inkoopfacturen die door een groot aantal regels worden opgesplitst, dan bespaar je hiermee nog meer tijd. Andere opties binnen deze variant zijn onder meer automatische verbijzondering en het automatisch opsplitsen van de btw. En dat allemaal vanuit één oplossing.

Inkomende facturen verwerken: wat zijn de voordelen van WhiteVision Professional met regelherkenning?

 • Facturen nóg sneller controleren en boeken in je Metacom-software
 • Automatisch uitlezen van per e-mail ontvangen facturen
 • Automatische koppeling van pdf-bijlage aan boeking
 • Herkenning van factuurkop én –regels met SMART-OCR
 • Veelheid aan extra functies, zoals de Workflow en bestel-aflever-uitvoerdersbonnen

Let op: Veel klanten gebruiken regelherkenning om nog sneller en gemakkelijker te werken. Maar deze functie is in combinatie met Metacom nog onvoldoende in de praktijk getest om haar aan te bieden als volwaardige oplossing. Wil jij samen met WhiteVision testen en de oplossing zo helpen te ontwikkelen? Neem contact met ons op om deel te nemen aan het bèta-testprogramma!

Inkomende facturen inlezen of scannen

Inkomende facturen verwerken binnen je Metacom-software? Dat begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Ontvang je ook papieren inkoopfacturen? Deze hoef je alleen even in te scannen.

Automatische herkenning, óók van factuurregels

De gegevens van de factuur worden automatisch herkend. Daarna wordt er een voorstelboeking klaargezet. Jij hoeft hier niets voor te doen.

Vliegensvlug boeken met WhiteVision Professional

Razendsnel inkomende facturen verwerken doe je met WhiteVision Professional. Slimme technieken maken het boeken stukken eenvoudiger. Het resultaat: een complete boeking mét plaatje in jouw Metacom-software.

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies

Serviceorders (beta)

Verwerk serviceopdrachten volledig automatisch zonder deze langer handmatig over te typen.
Bekijk functie

Regelherkenning (beta)

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
Bekijk functie

Vraag gratis demo aan

Wil je weten welke variant en aanvullende functies het beste bij jouw organisatie passen? Vraag dan onze gratis demo aan. Een van onze collega’s komt geheel vrijblijvend langs. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Gratis demo

Zij gingen u voor

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen