Inconto bestellen én koppelen met software voor het verwerken van inkomende documenten? Maak een vliegstart met WhiteVision!

Wil jij binnenkort Inconto bestellen én inkomende documenten vlot en eenvoudig verwerken? Met de oplossing van WhiteVision,
die naadloos koppelt met Inconto, hoef je nooit meer documentgegevens over te typen. Het resultaat: tijdbesparing, meer efficiëntie
en een minimalisering van het foutgehalte.

 

Geautomatiseerde afhandeling van

inkoopfacturen met WhiteVision: 3 voordelen

 

Werk je met Inconto, dan automatiseer je je operationele en financiële processen. Sla je graag twee vliegen in één klap? Kies dan óók voor
de oplossing van WhiteVision. Deze werkt optimaal samen met Inconto, waardoor je eentonig, repeterend werk de wereld uit helpt. Met onze koppeling kan
je afscheid nemen van handmatig overtypewerk. Zo houd je ruimte over voor uitdagende taken waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie.

Geen gegevens meer overtypen

De slimme OCR-software van WhiteVision herkent de gegevens die op inkomende facturen staan en zet de boekingen klaar in Inconto. Repeterend overtypewerk hoef jij daarom niet meer uit te voeren. Omdat je een controlerende rol krijgt, bespaar je veel tijd en maak je je werk een stuk uitdagender!

Razendsnelle herkenning

Bij sommige scan- en herken-oplossingen kost het verwerken van inkoopfacturen gauw twee uur. Met WhiteVision doorloop je dit proces in luttele minuten, want wij begrijpen dat jouw tijd heel waardevol is.

Overzicht en inzicht

Weggeraakte documenten en kasten die uitpuilen van de ordners: welke financiële administratie is niet bekend met deze problemen? Goed nieuws: met WhiteVision zijn ze verleden tijd! Kies je voor digitale documentherkenning en -verwerking met onze oplossing, dan profiteer je van meerdere voordelen. Je reduceert fouten, je kan je gearchiveerde documenten snel raadplegen én je hebt een meer plezierige werkomgeving.

WhiteVision en Inconto
gestroomlijnd inkoopproces van a tot z door
koppeling met slimme software

Met WhiteVision verwerk je documenten razendsnel in Inconto zónder documentgegevens over te typen.
Je doet je voordeel met drie handige componenten:

1. Specifieke functies voor Inconto-gebruikers

 

Door de uitstekende samenwerking tussen WhiteVision en Inconto is ons portfolio verrijkt met aanvullende functionaliteiten. Deze dragen bij aan een optimaal administratief proces. Daardoor kan jij een enorme efficiëntieslag maken! En wel op de volgende manieren:

 • Door de soepele integratie zie je Inconto-informatie ook in WhiteVision;
 • Het is mogelijk om te boeken op verbijzonderingen;
 • Ordernummers worden automatisch meegestuurd naar Inconto;
 • Je verdeelt je kosten eenvoudig en snel over meerdere periodes (transitorisch boeken).

Bekijk regelherkenning

2. SMART-OCR-software

 

Met de slimme, zelflerende OCR-software van WhiteVision doorloop je het scan- en herken-proces in enkele minuten. Hoe profiteer je hiervan?

 • Je maakt een snelle, voordelige start door de korte implementatietijd;
 • Je bespaart tijd en realiseert een efficiëntieboost omdat je inkomende documenten vliegensvlug verwerkt;
 • De herkenningsgraad is direct heel hoog, aangezien je vanaf dag één gebruikmaakt van de kennis van de gebruikerscommunity;
 • Mettertijd wordt de herkenning alleen maar nóg beter door het zelflerende vermogen van de OCR-software;
 • Templates hoef je niet meer aan te maken, omdat je werkt met een zelflerend systeem.

OCR-software

3. SMART E-mail handler

 

Wil je slim omgaan met de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten, dan biedt de SMART E-mail handler uitkomst. Deze handige tool neemt je het voorwerk uit handen door facturen in je facturenmailbox te sorteren en bewerken. Dit levert jou het volgende op:

 • Meer tijd: je hoeft bijlages of facturen in e-mails niet meer samen te voegen;
 • Meer efficiëntie: het is niet langer nodig om de e-mail-body uit te splitsen of toe te voegen aan pdf’s;
 • Meer gemak: alles geschiedt in je vertrouwde Outlook-omgeving — je kan de SMART E-mail handler gebruiken zonder extra hard- of software.

Bekijk SMART E-mail handler

Prettig werken met de gouden combinatie
‘Inconto-WhiteVision’: maak documentherkenning
en -verwerking makkelijker dan ooit in 3 stappen

Ontvangst: aan de slag

Krijg je papieren versies binnen? Deze scan je eenvoudig in om de digitale varianten vervolgens naar WhiteVision te slepen. Als je werkt met een facturenmailbox, is het mogelijk om deze automatisch uit te lezen. Je kan de SMART E-mail handler inzetten, die inkomende facturen sorteert en bewerkt zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Verwerking: slimme OCR-software

De slimme OCR-oplossing van WhiteVision herkent de gegevens op het document automatisch en zet de boeking klaar in Inconto. Jij hoeft deze alleen nog te controleren en definitief te maken.

Archivering: integratie met Inconto

Het document wordt in een digitaal archief opgeslagen. Als je het later wilt naslaan, haal je het met één druk op de knop tevoorschijn. Dan zie je direct alle bijbehorende notities en bonnen. Heel praktisch!

Factuurverwerking in Inconto:
kies uit 3 varianten

Wil jij inkoopfacturen verwerken in Inconto op een vlotte, efficiënte en makkelijke manier?
De totaaloplossing van WhiteVision biedt uitkomst.

Bekijk onze oplossing

Je administratieve processen optimaliseren?
Download het whitepaper

Gebruik onze zeven concrete tips om vanuit de administratie bij te dragen aan efficiëntieverbetering in het gehele bouwproces. Met dit whitepaper helpen we je graag op weg bij het optimaliseren van je administratieve processen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijdbesparend werken:

Gebruiksgemak:

Goede herkenning:

Ondersteuning:

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met diverse ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken.
Werk eenvoudiger en bespaar tijd met de OCR software van WhiteVision. We sluit aan op verscheidene administratieve systemen.

Bekijk erp koppelingen