Bereken je tijdbesparing met incadea.dms


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Efficiënter inkoopfacturen verwerken binnen incadea?

Gebruik je incadea.dms en wil je binnen deze software eenvoudiger inkoopfacturen verwerken? Werk snel en simpel met WhiteVision. Zo houd je meer tijd over voor werkzaamheden die leuker zijn en die meer waarde toevoegen voor jouw organisatie.

Haal alles uit incadea

Zoek je een efficiënte oplossing om het proces van inkoopfacturen verwerken binnen incadea.dms te vergemakkelijken? WhiteVision biedt uitkomst. Met onze oplossingen verwerk je inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, eenvoudig en snel in incadea.dms.

Veel tijdbesparing en verlichting

Als incadea-gebruiker profiteer je natuurlijk al van een aanzienlijke tijdbesparing en verlichting. Maar weet je dat je nóg een stap verder kunt gaan door je inkomende documenten digitaal te verwerken met onze incadea-koppeling?

De oplossingen van WhiteVision

Met een gestandaardiseerde koppeling sluiten de oplossingen van WhiteVision naadloos aan op de software van incadea. Ze beslaan een breed spectrum: van OCR-software en scan en herken tot workflowsoftware en matching. We hebben deze oplossingen speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de Incadea-gebruiker efficiënter kan werken.

3 varianten voor inkoopfactuurverwerking binnen incadea.dms

Digitaal inkoopfacturen verwerken binnen incadea.dms doe je razendsnel met WhiteVision. Je kunt kiezen uit 3 varianten om dit proces makkelijker te maken. Bekijk deze hieronder en beoordeel welke variant aansluit op jouw behoeften!

Met onze combinatie van slimme herkenningstechnieken en WhiteVision Base boek je inkoopfacturen voortaan sneller en simpeler. Inkoopfacturen verwerken binnen Incadea.dms geschiedt daardoor nóg efficiënter.

Deze variant biedt de krachtige combinatie van een volledig geïntegreerde pdf-viewer en handige grafische functies. Daarmee boek je facturen nog sneller. Met WhiteVision Base kun je bepaalde factuurkenmerken – zoals de omschrijving of individuele regels – simpelweg aanklikken om een factuur te coderen. Het overtypen van gegevens is niet meer nodig. Ontvang je veel facturen per e-mail? Geen probleem. De WhiteVision oplossing leest je mailbox(en) automatisch uit. Met deze oplossing is het tevens mogelijk om je OCR zelf te optimaliseren. Er wordt namelijk standaard een trainingsfunctie meegeleverd. Inkoopfacturen verwerken wordt hiermee wel heel eenvoudig!

Inkoopfacturen verwerken binnen Incadea.dms met WhiteVision Base: wat zijn de voordelen?

 • Facturen boeken gaat nóg sneller binnen Incadea
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
 • Iedere pdf-bijlage wordt gekoppeld aan de betreffende boeking
 • Hoge herkenning met SMART-OCR

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen incadea.dms begint met het automatisch inlezen van de e-mail- of digitale versies. Papieren inkoopfacturen kun je gewoon scannen.

Automatische herkenning door SMART-OCR

Factuurgegevens worden automatisch herkend. Daarna wordt er een voorstelboeking klaargezet in incadea.dms. Jij hoeft hiervoor geen handelingen te verrichten.

Supersnel boeken

Inkoopfacturen verwerken gaat razendsnel met de krachtige WhiteVision oplossing, omdat je van slimme technieken profiteert die het boeken makkelijker maken. Het resultaat: een volledige boeking plús plaatje in incadea.dms.

Wil je inkoopfacturen verwerken met een oplossing die factuurregels geheel automatisch herkent? En lijkt het je helemaal handig als de facturen daarna digitaal worden rondgestuurd ter fiattering? Gebruik dan WhiteVision Extended mét Workflow.

De Extended variant biedt alle functionaliteiten en voordelen die zijn inbegrepen bij de instapvariant. Je kunt bijvoorbeeld aanklikken in plaats van typen, e-mails geheel automatisch inlezen, trainen en nieuwe crediteuren aanmaken. Maar met de Extended variant bespaar je nóg meer tijd door de toevoeging van de Workflow. Hiermee kun je facturen namelijk digitaal rondsturen ter fiattering.

De WhiteVision Workflow maakt het mogelijk om een factuur ter controle en fiattering aan te bieden aan je collega’s. Je raakt facturen nooit meer kwijt, omdat je altijd overzicht hebt en kunt zien waar een factuur zich bevindt. Bovendien krijg je toegang tot een groot aantal extra functies. Zo kun je bijlagen toevoegen, e-mailfacturen automatisch inlezen, controleren op dubbele facturen en facturen zelf trainen.

Inkoopfacturen verwerken binnen incadea.dms: wat zijn de voordelen van WhiteVision Extended met Workflow?

 • Nóg sneller boeken van facturen
 • Automatische koppeling van pdf-bijlage aan de boeking
 • Digitale fiattering met de WhiteVision Workflow
 • Herkenning van de factuurkop én –regels door SMART-OCR
 • Grote diversiteit aan extra functies, waaronder Matching

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen incadea.dms begint met het automatisch inlezen van de e-mail- of digitale versies. Papieren inkoopfacturen kun je gewoon scannen.

Automatische herkenning door SMART-OCR

Factuurgegevens worden automatisch herkend. Daarna wordt er een voorstelboeking klaargezet in incadea.dms. Jij hoeft hiervoor geen handelingen te verrichten.

Fiatteringsworkflow

Eenvoudige en snelle digitale goedkeuring van facturen met alle boekingsinformatie uit incadea.dms en het plaatje van de factuur.

Wil je het proces van inkoopfacturen verwerken optimaliseren met een oplossing die factuurregels volledig automatisch herkent? Kijk eens of WhiteVision Professional met Workflow en regelherkenning iets voor jou is.

Alle voordelen en functionaliteiten van de Extended variant zijn inbegrepen in de Professional variant, zoals aanklikken in plaats van typen en het volledig automatisch inlezen van e-mails. Maar met deze variant bespaar je nóg meer tijd door de toevoeging van regelherkenning – en wel tijdens het boeken en verwerken van inkoopfacturen die zijn opgesplitst in een groot aantal regels.

Als je de oplossing uitbreidt met de Matching-functie, wordt er ook volledig automatisch gecontroleerd of de factuurregels overeenkomen met de bestelling (de prijs) en de ontvangsten (het aantal).

Inkoopfacturen verwerken binnen incadea.dms: wat zijn de voordelen van WhiteVision Professional met regelherkenning?

 • Razendsnel facturen boeken
 • Koppeling van iedere pdf-bijlage aan de betreffende boeking
 • Automatische uitlezing van facturen uit e-mails
 • Herkenning van de factuurkop én –regels via SMART-OCR
 • Grote diversiteit aan extra functies, waaronder Matching

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen incadea.dms begint met het automatisch inlezen van de e-mail- of digitale versies. Papieren inkoopfacturen kun je gewoon scannen.

Automatische herkenning, óók van factuurregels

Factuurgegevens worden automatisch herkend en er wordt een boeking voor je aangemaakt in incadea.dms. Daarvoor hoef jij niets te doen.

Supersnel boeken

Profiteer van een snelle en eenvoudige digitale goedkeuring van facturen, inclusief alle boekingsinformatie uit incadea.dms én het plaatje van de factuur. WhiteVision Professional maakt gebruik van slimme technieken, waaronder het automatisch herkennen van factuurregels.

Fiatteringsworkflow

Zodra de complete boeking (volledig automatisch) is ingelezen in Incadea, zit de pdf-bijlage in het dossier en wordt de workflow gestart.

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies:

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Matching

Automatische matching van de inkoopfacturen met de bestellingen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
Bekijk functie

Dit zeggen onze klanten

LenGo Nederland / LenGo Automotive

“Overzicht, inzicht en gebruiksgemak: wij blijven bij WhiteVision”

Koppeling: Navision Incadea

Lees meer over deze case

Automotions

“Centrale inkoopfactuurverwerking, tijdwinst en meer efficiëntie: wij staan heel positief tegenover WhiteVision”

Koppeling: Navision Incadea

Lees meer over deze case

Vraag (web)demo aan

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen