Tijdsbesparing tips?

Bereken je tijdbesparing met FuelOffice


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Inkomende facturen digitaal verwerken in FuelOffice: efficiënter met WhiteVision!

Wil je inkomende facturen digitaal verwerken binnen FuelOffice van Extendas? Met de oplossingen van WhiteVision doe je dit nog sneller en efficiënter. Zo houd je voldoende tijd over om andere werkzaamheden op te pakken die van grotere toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

FuelOffice van Extendas: haal álles uit je pakket

Werk je met FuelOffice van Extendas en wil je inkomende facturen sneller en gemakkelijker verwerken? Met de oplossingen van WhiteVision verloopt het proces eenvoudig, soepel en effectief.

Profiteer van tijdbesparing en verlichting

Met je huidige ERP-pakket bespaar je veel tijd en is de werkdruk een stuk lichter. Maar het verwerken van inkomende documenten kun je natuurlijk óók optimaliseren – en wel met onze FuelOffice-koppeling.

Zet de oplossingen van WhiteVision in

OCR, scan en herken, matching en workflow-software: de oplossingen van WhiteVision beslaan een breed spectrum. Wij hebben ze speciaal ontwikkeld om jouw gebruik van FuelOffice efficiënter te maken. Inkomende facturen digitaal verwerken binnen je FuelOffice-pakket wordt zo wel heel simpel!

3 varianten voor het digitaal verwerken van inkomende facturen binnen FuelOffice

Inkomende facturen digitaal verwerken binnen FuelOffice is heel gemakkelijk met WhiteVision. Voor het vereenvoudigen van dit proces bieden we je de keuze uit 3 varianten. Welke variant past bij jouw behoeften?

Ontvang je minimaal 100 inkomende facturen per jaar en wil je deze efficienter digitaal verwerken in FuelOffice? Dan is deze instapvariant ongetwijfeld al rendabel voor jou.

Met behulp van onze laagdrempelige oplossing ‘WhiteVision Base’ kun je inkoopfacturen van een boekingsvoorstel voorzien. Daarna worden ze meteen inclusief pdf-bijlage ingelezen in FuelOffice van Extendas. Factuurgegevens overtypen is niet meer nodig en het plaatje van de factuur is automatisch beschikbaar binnen FuelOffice. Dit betekent dat je veel minder administratieve handelingen hoeft te verrichten. Omdat deze basisoplossing gebruikmaakt van WhiteVisions SMART-OCR, profiteer je – net als bij onze overige varianten – van de best mogelijke herkenning in de markt. Daarmee wordt het digitaal verwerken van inkomende facturen wel héél eenvoudig!

WhiteVision Base inzetten om inkomende facturen digitaal te verwerken? Dit zijn de voordelen:

 • Geen handmatige invoer van facturen meer
 • Hoge herkenning via SMART-OCR
 • Eenvoudige, snelle implementatie
 • Elke pdf-bijlage wordt aan de juiste boeking gekoppeld

Inkomende facturen inlezen of scannen

Inkomende facturen digitaal verwerken binnen FuelOffice start met het eenvoudig inlezen van de ontvangen documenten. Krijg je ook papieren inkoopfacturen binnen, dan kun je deze snel inscannen.

Automatische herkenning met SMART-OCR

De factuurgegevens worden automatisch herkend. Vervolgens zet het systeem een voorstelboeking klaar. Jij hoeft hier geen enkele handeling voor te verrichten.

Boeking inlezen in FuelOffice van Extendas

Nadat de voorstelboeking is ingelezen in FuelOffice, is de boeking meteen compleet. Vanaf dat moment is deze beschikbaar inclusief plaatje.

Inkomende facturen sneller digitaal verwerken in FuelOffice? Haal je voordeel uit de sterke combinatie van slimme herkenningstechnieken en WhiteVision Extended.

Met WhiteVision Extended wordt het digitaal verwerken van inkomende facturen binnen FuelOffice nog efficiënter en eenvoudiger. Heb je daarnaast te maken met andere inkomende documenten? Ook deze kun je toevertrouwen aan de oplossing.

Controleer en boek facturen nog sneller door de combinatie van grafische functies en een geheel geïntegreerde pdf-viewer.  WhiteVision Extended zorgt ervoor dat je een factuur eenvoudig kunt aanpassen door deze aan te klikken. Gegevens overtypen hoeft niet meer. Als je veel inkoopfacturen ontvangt per e-mail, bespaar je nog meer tijd met WhiteVision Extended; deze leest je mailbox(en) namelijk automatisch uit. Daarnaast is het mogelijk om je OCR te optimaliseren met de standaard meegeleverde trainingsfunctie. En wanneer een nieuwe crediteur een factuur stuurt, maak je deze direct aan vanuit onze oplossing. Zo is het digitaal verwerken van inkomende facturen pas écht eenvoudig!

WhiteVision Extended inzetten voor het digitaal verwerken van inkomende facturen binnen FuelOffice? We zetten de voordelen voor je op een rij.

 • Controleer razendsnel voordat je facturen boekt binnen FuelOffice van Extendas
 • Laat per e-mail ontvangen facturen automatisch uitlezen
 • Profiteer van een koppeling van pdf-bijlagen aan de betreffende boekingen
 • Werk efficiënter door een hoge herkenning via SMART-OCR

Inkomende facturen inlezen of scannen

Inkomende facturen digitaal verwerken binnen FuelOffice start met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Krijg je ook papieren inkoopfacturen binnen, dan kun je deze snel inscannen.

Automatische herkenning met SMART-OCR

De factuurgegevens worden automatisch herkend. Vervolgens zet het systeem een voorstelboeking klaar. Jij hoeft hier geen enkele handeling voor te verrichten.

Razendsnel boeken

Inkomende facturen digitaal verwerken doe je supersnel met de krachtige WhiteVision Extended variant. Profiteer van slimme technieken die het boeken véél eenvoudiger maken. Het resultaat: een volledige boeking inclusief plaatje in jouw FuelOffice-pakket van Extendas.

Wil je inkomende facturen digitaal verwerken met een oplossing die factuurregels volledig automatisch herkent? Dan is WhiteVision Professional met regelherkenning bij uitstek geschikt voor jou.

De Professional variant biedt dezelfde functionaliteiten en voordelen als de Extended variant. Je kunt bijvoorbeeld trainen, aanklikken in plaats van typen, e-mails volledig automatisch inlezen en nieuwe crediteuren aanmaken. Maar de toevoeging van regelherkenning zorgt ervoor dat je met de Professional variant nóg meer tijd bespaart – en wel bij het digitaal verwerken en boeken van inkomende facturen die worden opgesplitst door veel regels.

Andere opties die deze variant biedt zijn onder meer het automatisch verdelen van de btw en automatische verbijzondering. Dit doe je allemaal vanuit één oplossing. Kies voor een uitbreiding met de toepassing Bestel-aflever-uitvoerdersbonnen of Workflow.

Inkomende facturen digitaal verwerken: welke voordelen kleven er aan WhiteVision Professional mét regelherkenning?

 • Facturen nóg sneller controleren en boeken in FuelOffice
 • Automatische koppeling van pdf-bijlagen aan boekingen
 • Automatische uitlezing van per e-mail ontvangen facturen
 • Herkenning van factuurregels en -kop via SMART-OCR
 • Keuze uit veel aanvullende functies zoals de Workflow en Bestel-aflever-uitvoerdersbonnen

Let op: veel klanten maken gebruik van regelherkenning om nog sneller en eenvoudiger te werken. In combinatie met FuelOffice van Extendas is deze functie echter nog niet voldoende getest in de praktijk om haar te kunnen aanbieden als volwaardige oplossing. Wil je regelherkenning samen met ons testen en de oplossing daarmee verder ontwikkelen? Geef je dan op voor het bèta-testprogramma van WhiteVision. Neem hiervoor even contact met ons op!

Inkomende facturen inlezen of scannen

Inkomende facturen digitaal verwerken binnen FuelOffice start met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Krijg je ook papieren inkoopfacturen binnen, dan kun je deze snel inscannen.

Automatische herkenning, óók van factuurregels

De factuurgegevens worden automatisch herkend. Vervolgens zet het systeem een voorstelboeking klaar. Jij hoeft hier geen enkele handeling voor te verrichten.

Razendsnel boeken

Inkomende facturen digitaal verwerken doe je supersnel met WhiteVision Professional. Profiteer van slimme technieken die het boeken véél eenvoudiger maken. Het resultaat: een volledige boeking inclusief plaatje in jouw FuelOffice-pakket van Extendas.

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies:

Regelherkenning (beta)

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

Matching (beta)

Automatische matching van de inkoopfacturen met de bestellingen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
Bekijk functie

Zij gingen u voor

Zuijl en Weerd

“Tijd en archiefruimte besparen, de efficiëntie verhogen: WhiteVision houdt alles overzichtelijk én inzichtelijk”

Koppeling: Extendas

Lees meer over deze case

Vraag (web)demo aan

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen