Tijdsbesparing tips?

Bereken je tijdbesparing met Alert


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Efficiënter inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software van Centric?

Wil je snel en moeiteloos inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software van Centric? Met WhiteVision werk je gemakkelijk en bespaar je tijd. Zo houd je voldoende uren over om leukere werkzaamheden op te pakken die meer waarde toevoegen voor de organisatie.

Haal alles uit je Alert-software

Werk je met de Alert-software van Centric? En wil je het proces van inkoopfacturen verwerken vergemakkelijken met een efficiënte oplossing? WhiteVision biedt uitkomst. Met onze oplossing verwerk je inkoopfacturen én andere inkomende documenten snel en eenvoudig binnen jouw bestaande pakket.

Veel tijdbesparing en verlichting

Natuurlijk ervaar je als gebruiker van Alert-software al dat jouw pakket veel tijdbesparing en verlichting oplevert. Maar weet je ook dat je inkomende documenten razendsnel digitaal kunt verwerken met onze koppeling?

De oplossingen van WhiteVision

De oplossingen van WhiteVision zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij als gebruiker van Alert-software efficiënter kunt werken. De mogelijkheden zijn zeer divers: van OCR en scan en herken tot matching en workflowsoftware. Daarmee wordt inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software wel héél eenvoudig.

Inkoopfactuurverwerking binnen je Alert-software: 3 varianten

Digitaal inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software? Met WhiteVision doe je dit in een handomdraai. Wij bieden 3 varianten waarmee je dit proces kunt vergemakkelijken. Welke variant sluit aan op jouw behoeften?

Wil je facturen sneller inboeken in jouw Alert-software? En verwerk je jaarlijks minimaal 100 facturen? Dan is deze variant al rendabel.

Het proces van inkoopfacturen verwerken kan een stuk gemakkelijker verlopen. Met onze laagdrempelige oplossing ‘WhiteVision Base’ kun je inkomende facturen voorzien van een boekingsvoorstel. Hierna kunnen deze – samen met de pdf-bijlage – eenvoudig worden ingelezen in je Alert-software. Gegevens overtypen is niet nodig en het plaatje van de factuur is automatisch in je Alert-software beschikbaar. Kortom, de benodigde administratieve handelingen verminderen drastisch in aantal. Deze basisoplossing maakt, evenals onze overige oplossingen, gebruik van SMART-OCR – oftewel, de best mogelijke herkenning in de markt.

Inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software met WhiteVision Base: wat zijn de voordelen?

 • Snelle en eenvoudige implementatie
 • Nooit meer handmatig facturen invoeren
 • Hoge herkenning door SMART-OCR
 • Pdf-bijlage wordt automatisch gekoppeld aan de boeking

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software? Dat begint met het eenvoudig inlezen van digitale en e-mailfacturen. Als je papieren inkoopfacturen ontvangt, worden deze gescand.

Automatische herkenning met SMART-OCR

Factuurgegevens worden automatisch herkend. Daarna wordt er een voorstelboeking klaargezet zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Inlezen van de boeking in je Alert-software

Nadat de voorstelboeking is ingelezen in je Alert-software, is deze direct compleet en beschikbaar mét plaatje. Het is mogelijk om de workflow te initiëren binnen je Alert-software.

Wil je inkoopfacturen sneller boeken? Wij bieden je een krachtige combinatie: slimme herkenningstechnieken plús  WhiteVision Extended.

Maak het proces van inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software nóg efficiënter met de WhiteVision Extended variant. Andere inkomende documenten kun je ook prima toevertrouwen aan de oplossing.

De combinatie van een volledig geïntegreerde pdf-viewer en handige grafische functies maakt dat je facturen voortaan nog sneller kunt controleren voor het boeken. WhiteVision Extended zorgt ervoor dat je een factuur eenvoudig kunt aanpassen door deze aan te klikken. Dit maakt het overtypen van gegevens overbodig. Krijg je veel facturen per e-mail binnen? Dan bespaar je nog meer tijd met WhiteVision Extended, die je mailbox(en) automatisch uitleest. Daarnaast is het mogelijk om zelf je OCR te optimaliseren. Met deze oplossing leveren we namelijk standaard een trainingsfunctie mee.

Inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software met WhiteVision Extended: wat zijn de voordelen?

 • Nog sneller boeken binnen je Alert-software
 • Pdf-bijlagen worden automatisch aan de boeking gekoppeld
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
 • Hoge herkenning via SMART-OCR

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je Alert-software? Dat begint met het eenvoudig inlezen van digitale en e-mailfacturen. Als je papieren inkoopfacturen ontvangt, worden deze gescand.

Automatische herkenning met SMART-OCR

Factuurgegevens worden automatisch herkend. Daarna wordt er een voorstelboeking klaargezet zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Supersnel boeken met WhiteVision Extended

Inkoopfacturen verwerken in een handomdraai? Dat kan met de krachtige WhiteVision Extended variant. Je profiteert van slimme technieken die het boeken eenvoudiger maken. Het resultaat: een volledige boeking plús plaatje in jouw Alert-software.

Inkoopfacturen verwerken middels een oplossing die factuurregels volledig automatisch herkent? Gebruik WhiteVision Professional mét regelherkenning.

Met de Professional variant profiteer je van alle voordelen en functionaliteiten van de Extended variant. Zo kun je aanklikken in plaats van typen, e-mails volledig automatisch inlezen, trainen en nieuwe crediteuren aanmaken. Maar door de toevoeging van regelherkenning bespaar je met de Professional variant nóg meer tijd bij het boeken en verwerken van inkoopfacturen die worden opgesplitst door een groot aantal regels.

Deze variant biedt ook andere opties. Je kunt bijvoorbeeld automatisch de btw verdelen en automatisch verbijzonderen– allemaal vanuit één oplossing. Breid je de oplossing uit met de Matching-functie, dan wordt er tevens gecontroleerd of de factuurregels overeenkomen met de bestelling (prijs) en ontvangsten (aantal).

Inkoopfacturen verwerken: wat zijn de voordelen van WhiteVision Professional met regelherkenning?

 • Boek facturen nóg sneller
 • Automatische koppeling van de pdf-bijlage aan de boeking
 • Automatische uitlezing van facturen uit e-mails
 • Herkenning van factuurkop én –regels door SMART-OCR
 • Veel extra functies, waaronder de Workflow en serviceaanvragen

Let op: Regelherkenning wordt door veel van onze klanten gebruikt en helpt hen nog efficiënter te werken. Deze functie in combinatie met Centric is nog onvoldoende in de praktijk getest om hem als volwaardige oplossing aan te kunnen bieden. Wil je samen met ons testen en zo de oplossing verder ontwikkelen? Neem contact met ons op om mee te draaien in het béta test programma van WhiteVision!

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je software? Dat begint met het eenvoudig inlezen van digitale en e-mailfacturen. Als je papieren inkoopfacturen ontvangt, worden deze gescand.

Automatische herkenning, óók van factuurregels

Factuurgegevens worden automatisch herkend, waarna er een voorstelboeking wordt klaargezet. Jij hoeft hiervoor geen enkele handeling te verrichten.

Supersnel boeken

Inkoopfacturen verwerken in een handomdraai? Dat kan met de krachtige WhiteVision Professional variant. Je profiteert van slimme technieken die het boeken eenvoudiger maken. Het resultaat: een volledige boeking plús plaatje in jouw software.

Werk efficiënter met de uitgelichte functies:

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
Bekijk functie

Vraag (web)demo aan

Wil je weten welke variant en aanvullende functies het beste bij jouw organisatie passen? Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Zij gingen u voor

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen