Digitaal
inkoopfacturen verwerken in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks?

Wil je digitaal inkoopfacturen verwerken in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks? Met WhiteVision bespaar je tijd én werk
je een stuk eenvoudiger. Je verwerkt elke inkoopfactuur en serviceorder namelijk vlot en efficiënt in je ERP-systeem. Zo houd je voldoende ruimte over
voor werkzaamheden die leuker zijn en meer waarde toevoegen voor de organisatie.

 

Werken met WhiteVision: de voordelen

 

Als je werkt met BouwInfosys-software, behaal je al veel voordeel. Het boeken van inkomende documenten is een stuk
gemakkelijker dan voorheen. Wil je digitaal inkoopfacturen verwerken in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks met WhiteVision?
Dan profiteer je van 3 belangrijke aanvullende voordelen:

Totaaloplossing

De oplossingen van WhiteVision beslaan een zeer breed spectrum: van de automatische uitlezing van e-mailboxen en OCR-herkenning van gegevens op regelniveau tot de koppeling van bestel-, aflever- en uitvoerdersbonnen. Wij hebben onze oplossingen speciaal ontwikkeld om jou als BouwInfosys-gebruiker te helpen bij het maken van een efficiëntieslag in je werk. Met WhiteVision wordt het digitaal verwerken van inkoopfacturen in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks wel héél eenvoudig.

Branchefocus

Al meer dan 15 jaar is WhiteVision een toonaangevende partij in de bouwsector. Dat komt door onze branchefocus. Door de krachten te bundelen met BouwInfosys hebben we een stevig partnership in het leven geroepen. Niet alleen branchekennis, maar ook eenduidige ambities en uitgangspunten staan daarbij centraal. Omdat wij inmiddels ruim 10 jaar partner zijn van BouwInfosys, hebben onze consultants veel ervaring met jouw ERP-systeem én de bouwsector. Ook werken zij nauw samen met de consultants van BouwInfosys. Van deze aanpak profiteer jij als klant. Daarnaast haal je veel voordeel uit onze geavanceerde koppelingen met BouwWorks, InstallWorks en InfraWorks. Digitaal inkoopfacturen verwerken geschiedt hiermee in een handomdraai!

Aanzienlijke tijdbesparing

Jouw ERP-pakket van BouwInfosys zorgt natuurlijk al voor veel tijdbesparing en verlichting. Maar met de koppeling van WhiteVision verwerk je inkoopfacturen razendsnel én verbeter je je proces. Je raakt facturen niet meer kwijt, je weet altijd wie wat heeft besteld en je hebt niet langer te maken met kasten die uitpuilen van de ordners. Want wie minder handmatig verwerkt, reduceert fouten, verbetert de proceskwaliteit én heeft een meer plezierige werkomgeving.

BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks plus WhiteVision

profiteer van slimme OCR-software en 3 handige componenten

Wil je inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, digitaal verwerken in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks? Met de nodige eenvoud en snelheid?
Dan moet je af van overtypewerk. Door je proces te automatiseren, verminder je dit soort administratieve handelingen drastisch. Daardoor maak je minder fouten
en bespaar je aanzienlijk veel uren, die je kan steken in ‘het echte werk’. Gebruik jij je BouwInfosys-software in combinatie met WhiteVision?
Dan profiteer je van diverse handige componenten:

1. Functies die zijn toegespitst op de bouwsector

 

Ons portfolio hebben wij, mede door onze branchefocus, verrijkt met aanvullende functionaliteiten. Deze dragen bij aan een optimaal administratief proces. Veel partijen in de bouwsector hebben hier hun voordeel mee gedaan en een enorme efficiëntieslag gemaakt. Zó kan jij je processen ook optimaliseren met specifieke functies voor de bouwsector:

 • Facturen en serviceorders op een slimme manier boeken. Hierbij automatiseren we zoveel mogelijk.
 • Diverse handige functies inzetten, waaronder het automatisch uitlezen van de mailbox, regelherkenning, slimme trainingsfuncties en administratieherkenning.
 • Gebruikmaken van initiatieven binnen de bouw. Met de SALES-standaard kan je het automatiseringssysteem van een bouwgroothandel bijvoorbeeld laten aansluiten op dat van jouw bouwbedrijf.

Bekijk regelherkenning

2. De beste herkenning met
SMART-OCR-software

 

Bij WhiteVision is het scan- en herken-proces in goede handen. Onze slimme, zelflerende SMART-OCR-software kan het volgende voor je betekenen:

 • Starten doe je snel en voordelig, want de implementatietijd is kort.
 • Je houdt meer tijd over en je werkt efficiënter, omdat inkoopfacturen binnen enkele minuten verwerkt worden.
 • De herkenningsgraad is direct hoog, aangezien je reeds vanaf dag 1 profiteert van de kennis van de gebruikerscommunity.
 • Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de herkenning alleen maar nóg beter. De OCR-software is namelijk zelflerend.
 • Je hoeft geen templates aan te maken vanwege het zelflerende vermogen van de software.

Bekijk ocr-software

3. Automatische bewerking en sortering met de SMART E-mail handler

 

Wil je digitale inkoopfactuurverwerking in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks verder vereenvoudigen? En bespaar je graag nóg meer tijd? Dan biedt de SMART E-mail handler uitkomst. Deze bewerkt en sorteert inkomende berichten in je facturenmailbox geheel automatisch. In combinatie met een geavanceerde herkenning van de juiste administratie levert dit een merkbaar resultaat op: het handmatige werk wordt tot het uiterste geminimaliseerd. Met de SMART E-mail handler profiteer je van de volgende voordelen:

 • De tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale facturen automatisch.
 • Je hoeft bijlages of facturen in e-mails niet meer samen te voegen. Ook is het niet langer nodig om de e-mail-body uit te splitsen en/of toe te voegen aan pdf-bestanden.
 • Op basis van jouw beslissingen én die van de gebruikerscommunity wordt het systeem automatisch getraind.
 • De SMART E-mail handler leest facturen automatisch uit, handelt de voorbewerking af en koppelt de facturen aan de juiste boekhouding met behulp van geavanceerde administratieherkenning.
 • Je boekt inkoopfacturen direct (zonder wachttijden) in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks. En handmatig sleepwerk behoort tot het verleden!

Bekijk smart e-mailhandler

Documentherkenning en -verwerking in BouwWorks, InstallWorks
of InfraWorks: hoe maakt WhiteVision het verschil?

1) Ontvangst: inlezen van inkomende documenten
Komen er papieren versies binnen, dan kan je deze eenvoudig inscannen. De digitale versie sleep je naar WhiteVision. Als je werkt met een facturenmailbox, kan deze automatisch worden uitgelezen. Je kan ook de SMART E-mail handler inzetten. Deze sorteert en bewerkt inkoopfacturen, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

2) Verwerking: slimme OCR-software doet het werk
De slimme OCR-oplossing van WhiteVision herkent de gegevens op het document automatisch. Zij zet de boeking voor je klaar in BouwWorks, InstallWorks of InfraWorks. Jij hoeft deze enkel nog even te controleren. Daarna kan je de boeking definitief maken.

3) Boeking en fiattering: snelheid door geautomatiseerd proces
De boeking maak je op vlotte, gemakkelijke wijze compleet. Automatische herkenning van factuurkop en -regels én slimme logica maken dit mogelijk. Vervolgens kan je direct overgaan tot het digitaal accorderen van documenten.

4) Digitaal archief: integratie met BouwWorks, InstallWorks en InfraWorks
Het document komt in een digitaal archief te staan, zodat je het later heel gemakkelijk kan naslaan. Met één druk op de knop haal je niet alleen het document, maar ook alle bijbehorende notities en bonnen tevoorschijn.
Handiger kan niet!

Wil je digitaal inkoopfacturen verwerken in BouwWorks,
InstallWorks of InfraWorks? Kies uit 3 varianten!

Als je inkoopfacturen en serviceorders op efficiënte wijze wilt verwerken, biedt de totaaloplossing van WhiteVision uitkomst. Er zijn 3 varianten beschikbaar
voor BouwWorks, InstallWorks en InfraWorks. Bekijk welke variant het beste aansluit op jouw behoeftes!

Bekijk onze oplossing

Kunnen je administratieve processen wel een optimalisatieslag gebruiken? Download het whitepaper

Met dit whitepaper helpen we je op weg bij het optimaliseren van je administratieve processen. Ga aan de slag met onze 7 concrete tips om vanuit de administratie een waardevolle bijdrage te leveren aan een efficiëntieverbetering in het overkoepelende bouwproces.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zeggen onze klanten

Van Berkel Landschap & Infra

“Van repeterende naar controlerende taken: met de totaaloplossing van WhiteVision en BouwInfosys werken wij sneller en beter”

Koppeling: InfraWorks

Lees meer over deze case

Van der Meijs

“WhiteVision in drie termen? Tijdbesparing, oplossingsgerichtheid en efficiëntie!”

Koppeling: BouwWorks

Lees meer over deze case

Ondersteuning:

Gebruiksgemak:

Goede herkenning:

Tijdbesparend werken:

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met diverse ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met de OCR software van WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk erp koppelingen