Inkoopfacturen
digitaal verwerken
in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice?

Wil jij inkoopfacturen digitaal verwerken in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice op een efficiëntere manier?
Bespaar tijd en werk eenvoudiger met WhiteVision. Met onze oplossing verwerk je iedere inkoopfactuur, servicemelding
en order-, bestel- of afleverbon snel en gemakkelijk in je vertrouwde ERP-systeem. Zo houd je voldoende ruimte over voor leukere
werkzaamheden waarmee je ook nog eens meer waarde toevoegt voor de organisatie.

 

WhiteVision: profiteer van belangrijke voordelen

 

Eén ding staat buiten kijf: je behaalt momenteel al veel voordeel met je ERP-pakket. Het goedkeuren en boeken van
inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, verloopt een stuk gemakkelijker dan voorheen. Ga je inkoopfacturen digitaal verwerken in
BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice met WhiteVision? Dan profiteer je óók nog eens van de volgende voordelen:

Totaaloplossing

De oplossingen van WhiteVision beslaan een breed spectrum: van OCR- tot workflow-software. Wij hebben ze speciaal ontwikkeld om jou als BouwInfosys-gebruiker efficiënter te laten werken. Met WhiteVision wordt het verwerken van inkoopfacturen en andere inkomende documenten in BouwOffice, InstallOffice en InfraOffice wel héél eenvoudig.

Branchefocus

Door onze branchefocus zijn wij al meer dan 15 jaar een toonaangevende partij binnen de bouwsector. Onze krachtenbundeling met BouwInfosys heeft geleid tot een sterk partnership, waarbij branchekennis én eenduidige ambities en uitgangspunten centraal staan. Inmiddels zijn wij ruim 10 jaar partner van BouwInfosys. WhiteVision-consultants hebben dan ook veel ervaring met jouw ERP-systeem en de bouwsector. Ook werken zij uitstekend samen met de consultants van BouwInfosys.
Daar profiteer jij van — net als van onze geavanceerde koppelingen met BouwOffice, InstallOffice en InfraOffice. Want hiermee kan je inkoopfacturen digitaal verwerken in een handomdraai!

Veel tijdbesparing en verlichting

Jouw BouwInfosys-pakket zorgt uiteraard al voor veel tijdbesparing en verlichting. Maar met onze koppeling kan je inkomende documenten razendsnel digitaal verwerken. Het proces wordt er ook beter op: facturen raken niet meer weg, overvolle ordners in uitpuilende kasten zijn verleden tijd én je hebt inzicht in wie wat heeft besteld. Door minder handmatig te verwerken, reduceer je fouten, verbeter je de proceskwaliteit en creëer je een meer plezierige werkomgeving.

BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice plus WhiteVision

slimme OCR-software met 3 handige componenten

Wil jij inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, digitaal verwerken in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice? Met de nodige snelheid en eenvoud?
Dan is het cruciaal om overtypewerk te elimineren. Dat doe je door je proces te automatiseren. Daarmee verminder je het aantal administratieve handelingen
drastisch, waardoor je flink wat uren bespaart en minder fouten maakt. Het resultaat: je houdt meer tijd over voor leukere werkzaamheden. Kies je ervoor om je
BouwInfosys-software te combineren met WhiteVision, dan maak je gebruik van handige componenten:

1. Specifieke functies voor de bouwsector

 

Mede door onze branchefocus hebben wij ons portfolio verrijkt met diverse aanvullende functionaliteiten. Deze dragen bij aan een optimaal administratief proces. Veel partijen in de bouwsector hebben hier dan ook een enorme efficiëntieslag mee kunnen maken. Wil jij je processen, net als zij, optimaliseren met specifieke functies voor de bouwsector?
Zó doe je dat:

 • Slim boeken van facturen en serviceorders, waarbij we zoveel mogelijk automatiseren.
 • Meerdere handige functies benutten, zoals het automatisch uitlezen van je mailbox, slimme trainingsfuncties, administratieherkenning en regelherkenning.
 • Gebruikmaken van initiatieven binnen de bouw, zoals de SALES-standaard. Hiermee kan je het automatiseringssysteem van een bouwgroothandel laten aansluiten op dat van jouw bouwbedrijf.
 • Relevante bijlages, zoals bestel-, aflever- en uitvoerdersbonnen, koppelen aan de factuur.

Bekijk regelherkenning

2. Efficiënte workflow-software

 

Inkoopfacturen digitaal verwerken en fiatteren in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice kan kostbaar en omslachtig zijn. Maar als je facturen of andere documenten goedkeurt in je ERP-systeem met de WhiteVision Workflow, werk je eenvoudig en efficiënt. Hoe profiteer je precies van onze workflow-software, die is inbegrepen in de totaaloplossing?

 • Gebruiksvriendelijke oplossing voor het routeren en fiatteren van inkoopfacturen. De software sluit perfect aan op BouwOffice, InstallOffice en InfraOffice.
 • Geen dure implementatie of extra aanschafkosten.
 • Simpel, vlot accorderingsproces — met vooraf in te stellen reminders — waarbij facturen automatisch naar de juiste personen worden gestuurd ter goedkeuring.
 • Mogelijkheid om inkoopfacturen altijd en overal te accorderen.
 • Facturen eenvoudig boeken. Wanneer de laatste goedkeurder akkoord heeft gegeven, wordt de betaalblokkade van de factuur gehaald.

Bekijk workflow

3. De beste herkenning met
SMART-OCR-software

 

Het scan- en herkenproces van inkoopfacturen kan je gerust overlaten aan WhiteVisions slimme, zelflerende SMART-OCR-software. Deze kan het volgende voor je betekenen:

 • Snelle, voordelige start door een korte implementatietijd.
 • Meer tijd en een hogere efficiëntie, aangezien inkoopfactuurverwerking slechts enkele minuten in beslag neemt.
 • Meteen een hoge herkenningsgraad, omdat je al vanaf de eerste dag profiteert van de kennis van de gebruikerscommunity.
 • De herkenning wordt almaar nóg beter, want de OCR-software van WhiteVision is zelflerend.
 • Templates aanmaken is niet nodig vanwege het zelflerende vermogen van de software.

Bekijk Ocr software

Documenten herkennen en verwerken in BouwOffice,
InstallOffice of InfraOffice: zó maakt WhiteVision het verschil

1) Ontvangst: aan de slag met inkomende documenten
Komen er nog papieren versies binnen? Deze scan je eenvoudig in. De digitale versie sleep je vervolgens naar WhiteVision. Als je met een facturenmailbox werkt, is het mogelijk om deze automatisch te laten uitlezen. Eventueel kan je ook de SMART E-mail handler inzetten, die inkomende facturen sorteert en bewerkt. Zo heb jij hier geen omkijken naar.

2) Verwerking: vertrouwen op slimme OCR-software
De slimme OCR-oplossing van WhiteVision herkent documentgegevens automatisch en zet de boeking klaar in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice. Jij hoeft deze alleen nog even te controleren en definitief te maken.

3) Boeking en accordering: geautomatiseerd proces
Je maakt de boeking snel en gemakkelijk compleet door automatische herkenning van factuurkop en -regels én slimme logica. Daarna kan je meteen overgaan tot het digitaal fiatteren van documenten.

4) Digitaal archief: integratie met BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice
Het document wordt in een digitaal archief opgeslagen. Als je het later nog eens wilt naslaan, kan je het met één druk op de knop tevoorschijn halen. Dan zie je ook alle bijbehorende notities en bonnen. Heel handig!

Wil jij inkoopfacturen digitaal verwerken in BouwOffice, InstallOffice
of InfraOffice?Kies uit 3 varianten voor documentverwerking!

Als je inkoopfacturen, serviceorders en bestel- of afleverbonnen digitaal wilt verwerken, kan je zeker uit de voeten met de totaaloplossing van WhiteVision.
Voor BouwOffice, InstallOffice en InfraOffice bieden we 3 varianten. Welke variant sluit het beste aan op jouw wensen en behoeftes?

Bekijk onze oplossing

Is het hoog tijd om je administratieve processen te optimaliseren? Download het whitepaper

Wij helpen je graag op weg bij het optimaliseren van je administratieve processen. In dit whitepaper vind je 7 concrete tips. Gebruik deze om vanuit de administratie bij te dragen aan een efficiëntieverbetering in het overkoepelende bouwproces.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zeggen onze klanten

Gebrs. Kurvers Wegenbouw

“Gebruiksgemak, foutlozer werken en een digitaal archief: WhiteVision heeft ons veel voordeel opgeleverd”

Koppeling: BouwOffice

Lees meer over deze case

Bouwbedrijf van der Vliet

“Snelle inkoopfactuurverwerking, efficiënte workflow en een prettig systeem: wij zijn héél positief over WhiteVision”

Koppeling: BouwOffice

Lees meer over deze case

Ondersteuning:

Gebruiksgemak:

Goede herkenning:

Tijdbesparend werken:

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met diverse ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met de OCR software van WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk erp koppelingen