WhiteVision als partner

WhiteVision werkt nauw samen met geselecteerde partners, waarop de software aansluit of waarmee onze software geïntegreerd is. Ons doel hierbij is om de gebruikers van een partnerapplicatie (zoals ERP, financieel pakket of CRM systeem) nóg plezieriger en efficiënter te laten werken.

Het ERP-systeem als uitgangspunt

Wij focussen ons hierbij niet op de tekortkomingen van een pakket, maar nemen het pakket als uitgangspunt en vragen ons hierbij af: hoe kunnen wij gebruikers helpen efficiënter te werken? Door onze oplossing volledig aan te sluiten op de standaard connectoren van een partnerapplicatie verzekeren wij onze partners dat er geen inconsistentie in de data ontstaat en het systeem ook bij toekomstige updates of uitbreidingen betrouwbaar blijft werken.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een partnerschap met WhiteVision? Neem dan contact op met Frank de Wit via 076 – 560 78 20.

Wat maakt ons bijzonder?

Team WhiteVision biedt je meer

Tevreden klanten: dáár draait het om bij WhiteVision. Wij helpen je bij het realiseren van jóuw doelen. Op een efficiënte, leuke en betrouwbare manier. Met een makkelijk implementeerbare oplossing die jou tijd en geld bespaart. Daarom kijken we met ondernemersogen naar de markt. Eigen productontwikkeling is hierbij cruciaal. Ook investeren we in support en vertellen we je reeds in de offertefase wat je precies van ons kunt verwachten. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van jouw administratieve systeem. Want alleen zó weten we zeker dat onze software hier uitstekend mee koppelt en dus waardevol is voor jou. Weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een gedegen partij? Dat doe je door scan- en herken-software te vergelijken.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision. WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.