Onze missie en visie

Voor repeterend werk zijn steeds minder mensen te vinden. Eentonige taken ontnemen medewerkers het werkplezier en remmen de creativiteit. Onze passie: zulk repeterend werk de wereld uit helpen, waardoor we bijdragen aan het werkgeluk van mensen. Met de moderne, slimme software van WhiteVision kunnen organisaties inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal verwerken. Daardoor houden medewerkers ruimte over om hun creativiteit de vrije loop te laten en kunnen zij groeien. Dit komt ook de organisatie ten goede, die zo aantrekkelijker wordt als werkgever én profiteert van minder fouten in de bedrijfsvoering.

Oplossingen en voortdurende groei

WhiteVision biedt zowel lokale als cloudoplossingen voor alle branches en bedrijfsgroottes. Vanuit onze thuisbasis in Breda zet ons team van 30 gedreven medewerkers zich dagelijks in voor onze klanten. Wij werken nauw samen met een aantal partners: onze software sluit aan op hun ERP-pakketten of is hiermee geïntegreerd. Meer dan 1.400 organisaties maken inmiddels gebruik van onze slimme oplossingen. Aangezien wij blijven groeien, zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van ons team. En omdat we een topwerkgever willen zijn, doen we er veel aan om talent aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen!

Bekijk vacatures

Hoe is het allemaal begonnen?

WhiteVision is in 2005 opgericht door de huidige eigenaar, Frank de Wit. Bij de start van WhiteVision stonden langdurige relaties met tevreden klanten, ondernemerschap, verkoopgerichtheid én eigen productontwikkeling centraal. Deze visie is vertaald naar de bedrijfsnaam: WhiteVision. Nog steeds zijn dit de uitgangspunten die de basis vormen voor alle keuzes en afwegingen die we maken.

In 2005 waren het voornamelijk de multinationals die oplossingen gebruikten om inkomende documenten te verwerken. WhiteVision zag dat óók middelgrote en kleinere bedrijven behoefte hadden aan slimme oplossingen om inkomende documenten op efficiënte en eenvoudige wijze digitaal te verwerken. Vanuit deze visie ontwikkelden wij software die dankzij de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en prijsstelling toegankelijk werd voor kleine en middelgrote organisaties. Al snel volgden de eerste klanten. En op basis van de klantwensen werd het productportfolio steeds uitgebreider.

Inmiddels maken ruim 1.400 organisaties met meer dan 24.000 gebruikers naar tevredenheid gebruik van onze oplossingen. Als familiebedrijf met vier kernwaarden – respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie – hebben we een gezonde en stabiele groei doorgemaakt.

Frank de Wit over WhiteVision

Wat maakt ons bijzonder?

Team WhiteVision biedt je meer

Tevreden klanten: dáár draait het om bij WhiteVision. Wij helpen je bij het realiseren van jóuw doelen. Op een efficiënte, leuke en betrouwbare manier. Met een makkelijk te implementeren oplossing die jou tijd en geld bespaart. Daarom kijken we met ondernemersogen naar de markt. Eigen productontwikkeling is hierbij cruciaal. Ook investeren we in support en vertellen we je reeds in de offertefase wat je precies van ons kunt verwachten. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van jouw administratieve systeem. Want alleen zó weten we zeker dat onze software hier uitstekend mee koppelt en dus waardevol is voor jou.

Wat maakt ons bijzonder?

Unieke integratie met jouw systeem

Jouw financiële systeem is uniek en waarschijnlijk ook branchegericht. Onze oplossingen sluiten hier naadloos op aan. Verwacht bij ons geen standaard interface, maar een die de mogelijkheden van jouw boekhoudpakket of financiële systeem optimaal benut. Je administratie herkennen, een nieuwe crediteur aanmaken, stamgegevens controleren, volledig automatisch matchen met inkooporders en automatisch routeren: het is allemaal mogelijk met WhiteVision. Door onze focus op branche én solution zijn deze unieke interfaces standaard. Wij houden ze bovendien continu up-to-date – óók wanneer je leverancier een nieuwe versie aanlevert.

Wat maakt ons bijzonder?

Synergie: jóuw werkprocessen en systemen, ónze kennis

Onze consultants leveren een cruciale bijdrage aan het operationeel maken van de software. Met hun uitgebreide kennis fungeren zij als spin in het web bij de implementatie. De software van WhiteVision bevat veel functies die ervoor zorgen dat onze oplossing vlekkeloos integreert met jouw pakket. Onze consultants doorgronden jouw systeem én dat van WhiteVision – en die kennis vertalen zij door naar een lopend werkproces. Omdat wij hebben gekozen voor een focus op branche en solutions, zijn we keer op keer in staat om dit waar te maken.

Wat maakt ons bijzonder?

Optimale herkenning met ons unieke SMART-OCR

Een goede oplossing voldoet aan 2 voorwaarden: ze werkt en draagt bij aan een efficiënte werkwijze. Daarom bekijken we samen jouw proces. Welke stappen zijn essentieel en welke handelingen zijn overbodig? Zo komen we tot de beste inrichting van jouw oplossing. Gebruik je onze software voor inkoopfactuurverwerking? Dan gaat het proces helemaal vanzelf. Templates bouwen of trainen hoef jij niet meer te doen. Ons unieke zelflerende SMART-OCR neemt dergelijke zaken voor zijn rekening. Hoe langer je het systeem gebruikt, hoe sneller en slimmer het wordt. Ook branche-specifieke factuurkenmerken zijn in goede handen: SMART-OCR leest deze snel en betrouwbaar in.

Wij koppelen met verschillende
ERP-systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP-systemen om inkomende documenten snel digitaal te verwerken.
Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision! Liever eerst scan- en herken-software vergelijken? Ook dat loont de moeite!

Bekijk erp-koppelingen