Onze visie

Eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen: dát is onze passie. Want zo staan mensen gelukkiger in werk en leven. Dat vinden wij belangrijk, omdat we geloven in talenten van mensen. Met onze slimme oplossingen voor het digitaal verwerken van inkomende documenten willen we omstandigheden creëren waarin eenieder zich kan ontwikkelen. Wij nemen mensen repeterende taken uit handen, zodat zij tijd overhouden voor werkzaamheden waarmee ze meer uit zichzelf kunnen halen. Dat komt het individu én de organisatie als geheel ten goede. Wij hebben onze visie vertaald naar vier kernwaarden, die kenmerkend zijn voor onze filosofie en werkwijze.

Onze filosofie

Groeien door WhiteVision
WhiteVision helpt mensen te groeien. Met onze slimme software verwerk je inkomende documenten snel, eenvoudig en efficiënt. Daardoor krijgen medewerkers meer ruimte om hun creativiteit de vrije loop te laten. Met onze oplossingen slaan organisaties twee vliegen in één klap: zij worden aantrekkelijker als werkgever én er ontstaan minder fouten in de bedrijfsvoering.


Slimme software
Onze producten moeten in hoge mate bijdragen aan de efficiency van de werkprocessen van organisaties. Daarom dienen ze van optimale kwaliteit te zijn. Het continu ontwikkelen en verbeteren van onze slimme software is dan ook onze kernactiviteit. Wij geloven namelijk dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf constant de vraag: kan dit beter? Ons doel is om onze oplossingen te laten uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Wij stellen alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. De wensen en behoeftes van onze klanten en partners vormen hierbij de basis. En de eigen werkprocessen van gebruikers staan centraal.

Alleen standaardoplossingen
Wij bieden alleen oplossingen die volledig passen op de standaard connectoren zoals deze door de bestaande systemen (ERP, financieel, CRM, HRM, TMS, etc.) beschikbaar zijn gesteld. De administratieve systemen van onze klanten of partners zijn altijd leidend. Onze gebruikers moeten namelijk ook in de toekomst verzekerd zijn van een goed functionerend systeem, zonder risico’s en hoge kosten bij updates of uitbreidingen van de door hen gebruikte oplossing.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP-systemen om inkomende documenten snel digitaal te verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision!