Onze kernwaarden

Onze visie is vertaald naar vier kernwaarden. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze
omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.

Respectvol

Respect tonen voor elkaar en onze relaties is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor ons centraal. Door aandacht voor medewerkers en klanten creëren wij een open werkomgeving, waarbij ieders mening gehoord wordt. Daarbij hoort ook dat wij de eigen werkprocessen van onze gebruikers respecteren en deze als uitgangspunt nemen bij implementatie van onze oplossingen.

 

Daadkrachtig

Ons doel is om onze oplossingen uit te laten blinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Wij stellen dan ook alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Hier ligt onze proactieve, onderzoekende en meedenkende houding aan ten grondslag. Wensen en behoeften van de klant staan bij ons centraal en vormen de basis voor een passende oplossing.

Ambitieus

Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf continue de vraag: kan dit beter? Wij zijn een ondernemend team dat streeft naar een creatieve en vooruitstrevende oplossing. Om dit te doen zorgen wij ervoor dat wij continue op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Hierdoor zijn onze oplossingen vooruitstrevend en innovatief.

 

Betrokken

Wij hechten waarde aan goede contacten zowel binnen als buiten onze organisatie. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij elkaar en bij onze klanten. Niet alleen op het zakelijke, maar ook op het persoonlijke vlak. Bij implementaties streven we ernaar om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Prettig samenwerken leidt volgens ons tot de beste oplossing en daar investeren we graag in.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision. WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.