Eenvoudiger werken in de zorgbranche, bespaar tijd en krijg meer inzicht

Lees meer

Slimme software

voor de zorgbranche:
cruciale voordelen

 

Gebruik je software voor zorgbranche en wil je inkomende documenten efficiënt en vlot verwerken? Met de oplossingen van WhiteVision
elimineer je handmatige werkzaamheden én behoud je altijd overzicht binnen je financiële administratie. Door onze verregaande partnerships
en specifieke branchekennis is ons portfolio verrijkt met aanvullende functionaliteiten die bijdragen aan een enorme efficiëntieslag. WhiteVision gaat daarin
verder waar andere oplossingen ophouden.

Slimme OCR

Onze slimme OCR-software gaat een stap verder dan de rest. Deze software wordt namelijk steeds slimmer zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Het systeem gebruikt niet alleen jouw feedback op factuurboekingen om de herkenning te optimaliseren, maar ook die van andere gebruikers in de community. Door deze ultieme bundeling van krachten en kennis verloopt jouw administratie mettertijd alleen nog maar beter.

Eenvoudig fiatteringsproces

Met een digitaal workflowsysteem zorg je ervoor dat een factuur via een digitale weg langs de juiste personen gaat om te worden goedgekeurd. Middels ingebouwde functies kun je aangeven dat facturen altijd aan bepaalde medewerkers moeten worden voorgelegd. Dit systeem geeft medewerkers de mogelijkheid om altijd locatie-onafhankelijk documenten via desktop, laptop, mobiel of tablet goed te keuren, advies te geven of af te keuren. Zo behoud jij overzicht, wordt de doorlooptijd van het fiatteringsproces korter en ben je minder tijd kwijt met het terugzoeken van allerlei soort documenten.

Allerlei soort documenten

Naast het verwerken van inkoopfacturen is het ook mogelijk om ander soort inkomende documenten te verwerken. Denk aan declaraties, serviceaanvragen, reguliere post, formulieren, HR-dossiers en aflever- of pakbonnen. Met WhiteVision kies je voor een toekomstbestendige oplossing waarmee je allerlei soort documentstromen kunt verwerken.

Specifieke functies

voor de zorgbranche

 

Binnen de zorgbranche heb je te maken met ontzettend veel diverse processen. Om jouw werk te faciliteren is het van cruciaal belang dat er zoveel mogelijk informatie wordt vastgelegd en dat je volgens optimale processen kunt werken. Daarom zoek je een manier om dit proces te versnellen zodat je tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Een andere uitdaging kan zijn dat je te maken hebt met verschillende vestigingen die verspreid zijn over het land, waardoor er een fysieke afstand ontstaat tussen jou en veel van je collega’s. Dit kan zorgen voor vertragingsproblemen. WhiteVision biedt complete oplossingen zodat je veel minder administratieve handelingen hoeft te verrichten, documenten digitaal kan fiatteren en accorderen én altijd terug kunt vallen op één centrale administratie. Functies die zijn toegespitst op de zorgbranche?

 • Facturen en bonnen slim boeken met een zo hoog mogelijk automatiseringsgehalte en de beste OCR;
 • Gebruiksvriendelijke workflowsoftware voor het routeren en fiatteren van inkoopfacturen die perfect aansluit op je ERP-systeem;
 • Handige functies, zoals het automatisch uitlezen van de mailbox;
 • Match je inkoopfacturen inclusief BTW aan bestellingen en ontvangsten;
 • De factuur wordt direct op de juiste manier verwerkt in je ERP-software — inclusief pdf.

“WhiteVision in vier termen?

‘Klantgericht’, ‘vooruitstrevend’,

‘meedenkend’ en ‘oplossingsgericht’!”

Martin Batenburg, teamleider administratie en automatisering bij het Parkhuis

Bekijk klantcase

Voordelen

Voor de zorgbranche

Gebruik je onze oplossingen voor software in de zorgbranche, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Volledig automatische verwerking van facturen die je per e-mail of anderszins digitaal ontvangt;
 • Aanzienlijke tijdbesparing;
 • Facturen goedkeuren op ieder moment en elke plaats (mobiel, tablet of desktop);
 • Match inkoopfacturen inclusief BTW; signaleer afwijkingen op betrouwbare en snelle wijze;
 • Helder proces waarbij inkoopfacturen direct goed worden geboekt en gearchiveerd;
 • Snelle en eenvoudige implementatie: binnen enkele uren kun je starten.
Administratieve processen optimaliseren in de zorgbranche?

In dit whitepaper biedt WhiteVision nuttige, praktische tips voor het efficiënter werken van inkomende documenten. Na het lezen ervan kun je direct stappen nemen om je administratieve processen te optimaliseren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners waarop wij koppelen
binnen de zorgbranche

 

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal te verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Wil jij je administratie digitaliseren om efficiënter te werken?

Benieuwd wat onze scan- en herken-software kan betekenen voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Joost van Hensbergen – accountmanager

contact opnemen