Eenvoudiger werken in de flex- en schoonmaakbranche: bespaar tijd en krijg meer inzicht

Lees meer

Slimme software

voor de flex- en schoonmaakbranche:
cruciale voordelen

 

Gebruik je software voor de flex- en schoonmaakbranche en wil je inkomende documenten snel en efficiënt verwerken?
Met de oplossingen van WhiteVision elimineer je handmatige werkzaamheden én behoud je altijd het overzicht over je financiële administratie.
WhiteVision gaat verder waar andere oplossingen ophouden. Door onze partnerships en specifieke branchekennis hebben we ons portfolio verrijkt
met aanvullende functionaliteiten. Deze dragen bij aan een enorme efficiëntieslag!

Branchefocus

Door onze branchefocus zijn wij dé partij voor jouw OCR-oplossing. We koppelen naadloos met verschillende ERP-systemen om je inkomende documenten snel en eenvoudig te verwerken. Daarbij voldoen we aan de wensen uit de markt. Als klant profiteer je van geavanceerde koppelingen, diepgaande branchekennis én eenduidige uitgangspunten en ambities. We houden rekening met het feit dat er in de flex- en schoonmaakbranche op projectbasis wordt gewerkt: je kan facturen automatisch boeken op project, contract én werkbonnen.

Slimme OCR-software

Gegevens op inkoopfacturen en andere inkomende documenten nooit meer overtypen? Gebruik de slimme OCR-oplossing van WhiteVision. Onze software deelt de opgedane kennis binnen de gebruikerscommmunity. Alle gebruikers halen hier voordeel uit. Bovendien wordt het systeem zo steeds slimmer. Daardoor profiteer je altijd van de beste herkenning zónder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Eenvoudig fiatteringsproces

Wil je je werkproces écht optimaliseren, dan is een workflow een must. Hierdoor behoud je het overzicht over het fiatteringsproces. Je weet waar een factuur zich bevindt, hoe lang deze al in het proces zit en wie waarvoor verantwoordelijk is. Deze inzichten heb je altijd en overal: iedereen kan vanaf elke locatie terugvallen op één centraal digitaal punt.

Specifieke functies voor de flex- en schoonmaakbranche

 

Van inkoopfacturen matchen met bestelbonnen tot facturen laten goedkeuren per individu: binnen de flex- en schoonmaakbranche heb je te maken met ontzettend veel processen. Deze kunnen veel tijd in beslag nemen, waardoor je niet genoeg uren overhoudt voor andere belangrijke zaken. Daar komt bij dat het controleren en accorderen van facturen op een project, contract of werkbon vaak een uitdaging is. Wanneer tussenpersonen of uitzendbureaus werkzaamheden uitvoeren, nemen zij een deel van de urenadministratie op zich. In zulke gevallen kan jij niet inzien of een taak daadwerkelijk is uitgevoerd — en zo ja, hoeveel uren deze dan in beslag heeft genomen. Een euvel voor de financiële administratie die de inkomende facturen op kantoor verwerkt.

Met de complete oplossingen van WhiteVsion hoef je véél minder administratieve handelingen te verrichten en behoud je het overzicht. Wij bieden functies die zijn toegespitst op de flex- en schoonmaakbranche:

 • Facturen en bonnen slim boeken met de beste OCR-software, die een zo hoog mogelijk automatiseringsgehalte biedt.
 • Gebruiksvriendelijke workflow-software voor het routeren en fiatteren van inkoopfacturen die perfect aansluit op je ERP-systeem.
 • Uitgebreide koppeling met onder andere Nocore-software voor het verwerken van inkomende documenten, zoals inkoopfacturen (WhiteVision is de enige partij die de koppeling met Nocore biedt).
 • Mogelijkheid om facturen automatisch te boeken op project, contract en werkbonnen.
 • Handige functies, zoals het automatisch uitlezen van de mailbox.
 • De factuur wordt direct op de juiste manier verwerkt in je ERP-software — inclusief pdf.

“We verwerken inkoopfacturen nu binnen dagen in plaats van weken”

Jack Suiveer, financieel directeur van Effektief

 

bekijk klantcase

Voordelen

Voor de flex- en schoonmaakbranche

Ben je actief in de flex- en schoonmaakbranche en kies je voor onze oplossingen? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Volledig automatische verwerking van facturen die je per e-mail of anderszins digitaal ontvangt.
 • Aanzienlijke tijdbesparing door het geautomatiseerd inboeken van facturen op project, contract en werkbonnen.
 • Facturen altijd en overal accorderen (op mobiel, tablet én desktop).
 • Helder proces waarbij inkoopfacturen direct goed worden geboekt en gearchiveerd.
 • Snelle en eenvoudige implementatie: binnen enkele uren kan je starten.
Administratieve processen optimaliseren in de flex- en schoonmaakbranche? Start direct. Download het whitepaper!

Wil jij inkomende documenten efficiënter verwerken? En kan je wel wat praktische tips gebruiken? Na het lezen van dit whitepaper kan je concrete stappen nemen om je administratieve processen te optimaliseren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partnerships: ERP-systemen binnen de flex- en schoonmaakbranche
waarmee wij koppelen

 

Wij willen dat jij inkomende documenten snel digitaal kan verwerken. Daarom koppelt WhiteVision met onderstaande ERP-systemen.
Zo werk je gemakkelijker en bespaar je tijd.

Wil jij je administratie digitaliseren om efficiënter te werken?

Benieuwd wat onze scan- en herken-software kan betekenen voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Joost van Hensbergen – accountmanager

contact opnemen