Eenvoudiger werken in de automotivebranche? Zó bespaar je tijd en krijg je meer inzicht!

Lees meer

Slimme software

voor de automotivebranche:
Waarom kiezen voor WhiteVision?

 

Gebruik je software voor de automotivebranche en ben je op zoek naar slimme functies die hier naadloos op aansluiten? Met WhiteVisions oplossingen
voor automotivebedrijven verwerk je inkomende documenten nóg eenvoudiger binnen je huidige pakket. Met 15+ jaar ervaring kan WhiteVision bedrijven in
de automotivebranche als geen ander helpen bij het realiseren van een efficiëntieboost. Daarbij is een grote rol weggelegd voor onze geavanceerde koppelingen.
Deze hebben we gecreëerd. Door onze branchefocus hebben we ons portfolio tevens kunnen verrijken met aanvullende modules die bijdragen aan een
optimaal administratief proces.

Sterke partnerships

Door onze branchefocus zijn wij een toonaangevende partij in de automotivesector. Wij hebben sterke partnerships met ERP-leveranciers. Deze hebben geresulteerd in specifieke functionaliteiten die we speciaal voor de automotivebranche hebben ontwikkeld. Als klant profiteer je van onze diepgaande branchekennis, geavanceerde koppelingen én de eenduidige uitgangspunten en ambities waarop de partnerships gestoeld zijn!

Allerlei documenttypen

Wil je inkoopfacturen (of ) en andere inkomende documenten snel en eenvoudig verwerken? De oplossing van WhiteVision maakt het mogelijk. Het overtypen van documentgegevens behoort hiermee namelijk tot het verleden. Vanaf nu ben je minder tijd kwijt aan het inboeken, archiveren en terugzoeken van facturen. Zo verwerk je documenten in een handomdraai!

Eenvoudig fiatteringsproces

Wil je inkomende facturen boeken in je ERP-systeem? En vind je het handig om ze altijd en overal te kunnen (laten) goedkeuren? WhiteVision biedt uitkomst. Nadat een factuur is herkend, geboekt en gematcht, kan je deze laten fiatteren via onze workflow-software. Zo weet je altijd waar een factuur zich bevindt. Bovendien heb je snel en eenvoudig inzicht in de werkvoorraad, knelpunten en doorlooptijden.

Specifieke functies voor de automotivebranche

Het verwerken van inkomende documenten, zoals facturen, kan een tijdrovende taak zijn. Daarom wil je het proces versnellen en vereenvoudigen. WhiteVision biedt een totaaloplossing zodat je véél minder administratieve handelingen hoeft te verrichten.

Mede door onze branchefocus hebben wij ons portfolio kunnen verrijken met verschillende aanvullende functionaliteiten. Deze dragen bij aan een optimaal administratief proces. Veel bedrijven in de automotivebranche hebben hier dan ook een enorme efficiëntieslag mee gemaakt.

De volgende functies zijn toegespitst op de automotivebranche:

 • Automatisch uitlezen van de mailbox.
 • Matchen van orderfacturen met je bestellingen en (deel)ontvangsten.
 • Koppelen van facturen aan de juiste schadedossiers.
 • Automatisch aanmaken van boekingsregels op basis van kenteken en/of chassisnummer middels regelherkenning en slimme trainingsfuncties.
 • Digitaal fiatteren met de WhiteVision Workflow.
 • Koppelen van relevante bijlages aan de factuur (optioneel).

“WhiteVision brengt rust en zorgt dat je administratieve proces een feestje wordt. Met de oplossing bespaar je tijd en heb je veel meer controle!”

Rolph van Markus, directeur en eigenaar van Van Markus Autoschade

bekijk klantcase

Voordelen

Voor de automotivebranche

Als je onze oplossingen voor software in de automotivebranche gebruikt, profiteer je van enkele aantrekkelijke voordelen:

 • Grote facturen heb je in een handomdraai verwerkt — overtypen is verleden tijd en de foutgevoeligheid ligt een stuk lager.
 • Altijd inzicht in de factuurstatus en een overzicht van alle facturen — en daar komt geen papierwerk aan te pas.
 • Aanzienlijke tijdbesparing door het geautomatiseerd inboeken van facturen en serviceorders.
 • Mogelijkheid om documenten altijd en overal te fiatteren (op mobiel, tablet én desktop).
 • Volledig automatische verwerking van facturen die je per e-mail of via een ander digitaal kanaal ontvangt.
 • Relevante bijlages zijn eenvoudig te koppelen aan de factuur.
Up-to-date blijven in de automotivebranche?
Download het whitepaper over digitale factuurverwerking!

Wil jij ervoor zorgen dat je administratieve processen efficiënt, gestroomlijnd en eenvoudig blijven verlopen? Download het whitepaper nu en stoom je organisatie klaar voor de toekomst. Laat je contactgegevens achter en begin direct met lezen!

Partnerships: met deze ERP-systemen
binnen de automotivebranche koppelt WhiteVision

Wij willen dat jij inkomende documenten snel digitaal kan verwerken. Daarom koppelt WhiteVision met onderstaande ERP-systemen.
Zo werk je eenvoudiger en bespaar je tijd.

Wil jij je administratie digitaliseren om efficiënter te werken?

Benieuwd wat onze scan- en herken-software kan betekenen voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Joost van Hensbergen – accountmanager

contact opnemen