Bouw en Installatie

Bouw en Installatie

De software van WhiteVision biedt slimme functies voor bouw-gerelateerde software systemen

WhiteVision biedt voor vele branches een aantal handige extra functies. Ook voor de bouw- en installatie-branche bieden de oplossingen van WhiteVision een aantal slimme mogelijkheden en extra modules.

Wie zijn we?

WhiteVision helpt bouw- en installatiebedrijven makkelijker èn prettiger te werken door oplossingen te bieden, waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal verwerkt kunnen worden. Voor alle typen bedrijven, zowel bouw-, onderhouds- en installatiebedrijven bieden wij een passende en gebruiksvriendelijke oplossing. De producten en diensten van WhiteVision hebben betrekking op onder andere digitale documentverwerking (scannen), tekstherkenning (OCR) en het koppelen van documenten in uw ERP-systeem, waaronder 4PS, BouwInfosys Office of BouwInfosys Works. De producten zijn gebaseerd op de standaarden in de branche, zoals S@les in de Bouw.

"WhiteVision heeft ons geholpen in het optimaliseren van het proces van verwerken van inkoopfacturen. Na 3 maanden zijn de eerste effecten al duidelijk zichtbaar en zijn wij in staat om meer inkoopfacturen (ca 35%) te verwerken met dezelfde bezetting, waarbij de kwaliteit van het proces sterk is verbeterd!"

Stefan Verkade
Ooms Civiel
Slimme oplossingen, efficiënter werken

WhiteVision biedt complete scanoplossingen, waarmee u uw inkomende documenten op een snelle en eenvoudige manier gereed kunt zetten voor verwerking in uw administratie. Inkomende facturen die u per post of per email ontvangt, worden op die manier automatisch in uw ERP-systeem ingelezen voor verdere verwerking. Getekende werkbonnen koppelt u eenvoudig aan uw uitgaande factuur.

Toepassingen

Naast het automatisch verwerken van inkoopfacturen is onze software ook geschikt voor het verwerken van serviceopdrachten van uw opdrachtgevers. Zowel papieren documenten als PDF-documenten worden met onze oplossing volledig ingelezen voor verdere verwerking binnen uw administratie. Vanuit onze kennis van de bouw- en installatiebranche besparen wij u daarmee veel tijd bij het invoeren. Aangezien documenten ook nog eens automatisch worden gearchiveerd, kunt u ze altijd snel en eenvoudig terugvinden.

De voordelen van werken met software van WhiteVision
  • Aanzienlijke tijdsbesparing door het geautomatiseerd inboeken van facturen en serviceorders
  • Snelle en eenvoudige implementatie, binnen enkele uren kunt u van start
  • Facturen die per e-mail of op een andere manier digitaal worden ontvangen, worden volledig automatisch verwerkt
  • Al uw documenten altijd digitaal bij de hand