Je administratie digitaliseren? Dát doe je met de toepassingen van WhiteVision

Wil jij je administratie digitaliseren om tijd en geld te besparen? Vind je dat je productiever en efficiënter kan werken op de financiële administratie? Repeterende, handmatige handelingen kunnen zeer tijdrovend zijn. Die uren zou je liever besteden aan meer uitdagende taken waarvan je gelukkiger wordt en waarmee je veel waarde toevoegt voor je bedrijf. Hoe kan je je financiële administratie organiseren op zo’n manier dat je hiervoor ruimte creëert? De toepassingen van WhiteVision bieden uitkomst!

Administratie digitaliseren met WhiteVision:
hoe werkt dat?

1. Automatiseer de verwerking van inkomende documenten

 

Het overtypen van gegevens op inkoopfacturen en andere documenten is een eentonige, foutgevoelige taak. Onze geavanceerde OCR-software neemt je deze klus uit handen door elementen als factuurnummer, factuurdatum en crediteur te herkennen. Zo wordt een inkoopfactuur automatisch omgezet in een betrouwbaar boekingsvoorstel.

Omdat wij slimme OCR-software bieden, gaat het systeem een stapje verder: het spoort fouten op facturen actief op en is zelflerend. Dit laatste betekent dat je het systeem feedback kan geven. De herkenning is vanaf het begin al erg hoog, omdat je gebruikmaakt van de kennis van de gebruikerscommunity. Maar door de feedbackfunctie wordt het herkenningsgehalte mettertijd alleen maar nóg hoger!

2. Optimaliseer het fiatteringsproces

 

Een fiatteringsronde resulteert doorgaans in een slepend, onoverzichtelijk proces. Als medewerkers een gemailde of — erger nog — een papieren factuur moeten accorderen, blijft het document vaak hangen. Soms raakt het zelfs weg, met alle gevolgen van dien. Met de digitale workflow-software van WhiteVision kan je ook dit onderdeel van je administratie automatiseren. Onze oplossing zorgt ervoor dat facturen en andere documenten via de digitale route langs de juiste personen gaan ter fiattering.

Facturen accorderen kan altijd en overal: via desktop, laptop, tablet en telefoon. Wil je een gefiatteerde factuur naslaan? Geen probleem. Je haalt deze met één druk op de knop tevoorschijn vanuit je persoonlijke historie, een overzicht van alle facturen die je hebt geaccordeerd.

3. Zorg dat je facturenmailbox altijd leeg is

 

Ga je je administratie digitaliseren? Dan wil je een flinke efficiëntieslag maken. Daarom is het belangrijk dat je in de ochtend geen overvolle facturenmailbox meer aantreft. Onze handige SMART E-mail handler houdt dit postvak altijd ‘schoon’. Dag en nacht combineert, splitst en redigeert de tool erop los om je binnengekomen facturen aan te bieden aan je OCR-oplossing.

Wat dit betekent? Jij treft te allen tijde een leeg, geordend postvak aan. Ook na weekenden en vakanties. Zo kan je direct beginnen aan belangrijkere taken die jou meer uitdaging bieden!

Zeven tips om tijd en kosten te besparen

Download het whitepaper om je administratieve processen te optimaliseren

Download het whitepaper

Je administratieve processen verbeteren?
Gebruik deze toepassingen!

Facturen digitaal verwerken

Bespaar tijd en kosten door inkomende facturen digitaal te verwerken.
Bekijk toepassing

Facturen accorderen

Altijd en overal inkomende facturen beschikbaar om te bekijken en fiatteren
Bekijk toepassing

E-facturatie

Verwerk XML-bestanden met WhiteVision en bespaar tijd en kosten met snelle digitale verwerking
Bekijk toepassing

Serviceorders

Verwerk serviceopdrachten volledig automatisch zonder deze langer handmatig over te typen.
Bekijk toepassing

Koppelen van bonnen

Bonnen op een eenvoudige manier koppelen aan andere documenten, zoals een inkoopfactuur.
Bekijk toepassing

Personeelsdossiers

Met de software van WhiteVision kunnen personeelsdossiers eenvoudig worden gedigitaliseerd en gearchiveerd.
Bekijk toepassing

Dit zeggen onze klanten

Franssen Franken

"WhiteVision is efficiënt en gemakkelijk in gebruik. De oplossing haalt heel veel werkdruk bij je weg!"

Koppeling: Exact Globe

Lees meer over deze case

BasisBuren

Sneller, efficiënter en nauwkeuriger werken: “WhiteVision is een waardevolle aanvulling op je financiële processen”

Koppeling: AFAS

Lees meer over deze case

Administratie digitaliseren?

Wil jij je administratie digitaliseren en tijd én geld te besparen? Onze toepassingen bieden uitkomst. Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden voor archief software graag met je!

Joost van Hensbergen, accountmanager

contact opnemen